Hvidovre Pensionistforenings muligheder drøftes

Hvidovre Pensionistforenings muligheder drøftes

Økonomiudvalget og kommunalbestyrelsen skal nu tale om lokaler til pensionistforeningen

Hvidovre Pensionistforening kan ikke fastholde sine aktiviteter efter lukningen af Risbjerggård.

Det står klart efter det, som beskrevet i Hvidovre Avis, viste sig, at pensionistforeningen ikke kan få bevilling til at servere alkohol i de foreslåede midlertidige lokale på Sønderkærskolen.

Den problemstilling skal nu drøftes politisk, og således var pensionistforeningen på dagsordenen til gårsdagens møde i Økonomiudvalget. Kommunalbestyrelsen skal desuden drøfte emne på deres møde den 31. marts.

I følge Hvidovre Kommunes administration har Hvidovre Pensionistforening afslået de muligheder, som de er blevet anvist.

- Da Sønderkær ikke længere var en mulighed, blev foreningen tilbudt to foreningslokaler på 1. salen på Hvidovre Stadion. Dette har de takket nej til, skriver administrationen.

Pensionistforeningen har desuden afslået at afholde deres aktiviteter i Boldklubben Friheden, i Rosenhøj Boldklub samt i Enghøjhuset i Avedøre Stationsby.

Årsagen til, at Hvidovre Pensionistforening har afslået de anviste muligheder, skyldes, at netop servering af alkohol har betydning for foreningens økonomi.

- Foreningen har meddelt, at de ikke kan bruge Sønderkærbygningen til fremtidige aktiviteter, da indtægter fra salg af alkohol er en afgørende forudsætning for foreningens drift, skriver Hvidovre Kommune.

menu
menu