Hvidovre-pige vinder Denmark Open og Master vinder dart

Hvidovre-pige vinder Denmark Open og Master vinder dart

DART: Så har DK26 Hvidovre igen høstet pokaler, og denne gang var det klubbens talentfulde junior Anick Sonnichsen, som viste at kastearmen var indstillet rigtigt.

Anick Sonnichsen vandt sidste weekend både Denmark Open og Denmark Master for juniorer, efter meget stærkt spil, og satte en stor tyk streg under det forhold, at hun fortsat er Danmarks bedste kvindelige juniorspiller.

Hun er den bedste!

Formand Erik Sanggaard er da heller ikke i tvivl om, at klubbens unge dartspiller har en stor fremtid foran sig:

Anick har gennem de seneste tre år forstået, at finde den rette træningsmængde og mentale indstilling, så hun ved stævnerne er klar og slår til. Ja, vi er ganske enkelt holdt op med at tælle hendes mesterskaber og pokaler. Hun har virkelig taget for sig i juniorrækken...

I kølvandet på den flotte sæson, kom så en meget berettiget og forventet udtagelse af Anick, til det danske juniorlandshold, som den 10.-13. juli deltager ved EM i Tyrkiet.

- Vores vision om, at kunne håndtere både eliten og bredden af dartspillere i vores klub er vigtig. Det strukturerede foreningsarbejde fra tidligere og den nuværende bestyrelse, og endelig vores kamp- og træningslokaler på Hvidovrevej 438, er det som i vores idræt skaber resultater.

- Derfor producerer vi hele tiden resultater, og udvikler nye spillere. Vi har faktisk det sidste halve år fået en del nye spillere, - ganske almindelige borgere i Hvidovre, som har fundet vej til vores klub mandag eller torsdag, hvor klubben er åben. Den udvikling er kendt over hele landet, hvor dartsporten er kommet ind under huden hos både unge og gamle. Så vi bliver ved med åbne vores lokale og fællesskab for andre, slutter formand Erik Sanggaard.

Næste større opgave for Anick, - og 3 af klubbens andre kvinder - , bliver slutspillet i 1. division i midten af maj, hvor medaljerne skal fordeles.

menu
menu