Hvidovre Privatskole fik ikke byggegrund

Hvidovre Privatskole fik ikke byggegrund

Fonagrunden på Gungevej 17 blev opkøbt af ejendomsselskab for næsen af Hvidovre Privatskole

Det er ikke lykkedes Hvidovre Privatskole at købe Fonagrunden i Hvidovre.

I følge Hvidovre Avis' bekræftede oplysninger blev det derimod et ejendomsselskab, der løb af med købet af grunden. Hvad der helt konkret skal bygges på grunden er endnu uafklaret, men indtil videre ser det i hvert fald ikke ud til, at Hvidovre Privatskole kommer til at få nye lokaler på Gungevej 17.

Skolens bestyrelse har ellers, i følge Hvidovre Avis' oplysninger, igennem længere tid arbejdet på at erhverve sig grunden, så de kunne bygge en ny skole i lokalområdet, inden deres nuværende lejemål på Sønderkærskolen ophører.

Ophører juni 2020

Privatskolen har senest fået forlænget deres lejemål af Sønderkærskolen i februar 2019. Det fremgår af et referat fra kommunalbestyrelsens daværende møde, hvor fortsat udlejning af Sønderkærskolen blev drøftet på den lukkede dagsorden.

- Kommunalbestyrelsen godkendte, at lejemålet (med Hvidovre Privatskole, red.) forlænges til den 30. juni 2020. Herefter ophører lejemålet, da Hvidovre Kommune selv skal bruge Sønderkærskolen, og det vil være op til Hvidovre Privatskole selv at finde andre alternative placeringer, såfremt byggeprojektet ikke er klar til ibrugtagning den 30. juni 2020, lød det i referatet.

Hvidovre Privatskoles bestyrelse har kort bekræftet overfor Hvidovre Avis, at købet af Gungevej 17 ikke lykkedes. Hvidovre Avis har spurgt, hvilke planer skolen nu har for placering, men det har pga. ferie ikke været muligt at få svar inden avisens deadline. key

Hvidovre Avis følger op på sagen..

Privatskolen

Privatskolen

menu
menu