Hvidovre Privatskole har købt ejendomme på Gungevej

Hvidovre Privatskole har købt ejendomme på Gungevej

Hvidovre Privatskole flytter ved skoleårets start 2020 cirka 1.000 meter fra den nuværende placering på Sønderkærskolen til Gungevej 1, 2 og Høvedstensvej 43

Efter godt fire forrygende år fra opstart af den lokale Hvidovre Privatskole, hvor skolen har lejet dele af Sønderkærskolen af Hvidovre Kommune, er det nu lykkedes privatskolen at finde velegnede og ikke mindst egne bygninger på Gungevej til at fortsætte skolens fremtid i.

Dermed er privatskolen godt på vej til at blive herre i eget hus, og det store ønske om at kunne fortsætte i Hvidovre er blevet opfyldt.

Målet er, at de nye lokaler er klar til indflytning ved skolestart 2020, når der er udarbejdet ny lokalplan for skolens nye lokation og i forlængelse af at det kommunale lejemål på Sønderkærskolen ophører.

- Efter i længere tid at have arbejdet på at finde nye, egnede lokaler til vores elever og personale, var det virkelig en stor og positiv melding, vi for få dage siden kunne overbringe til forældregruppen på Hvidovre Privatskole, siger Hvidovre Privatskoles bestyrelsesformand Danni Heckmann om privatskolens køb af grundene på og ved Gungevej.

Herre i eget hus

Danni Heckmann understreger, at Hvidovre Privatskole har været utrolig glade for være på Sønderkærskolen de sidste 4,5 år, men at de med de nye bygninger på Gungevej nu er parat til et nyt kapitel som herrer i eget hus.

- Derfor er vi selvfølgelig også rigtig glade for, at Hvidovre Kommune allerede tidligere i vores jagt på ny lokation tydeligt har givet udtryk for, at de vil gøre hvad de kan for at hjælpe os med det nødvendige formelle arbejde, så vi kan være klar i de nye lokaler fra skolestart, tilføjer han.

Også skoleleder Anders Horn er tilfreds med, at der nu er en endelig afklaring på, hvor skolen geografisk skal være placeret i fremtiden.

- Jeg ser frem til, at vi kan fortsætte vores gode skole på en ny adresse, der ligger kun ca. 1 kilometer fra vores nuværende adresse. Det kan dårligt være bedre, og der er ikke nogen tvivl om, at det er en lettelse for både medarbejdere, forældre og elever, at vi nu alle ved, hvor vi fremadrettet skal fortsætte, siger han.

Ny lokalplan

Hvidovre Privatskole slog dørene op til deres første skoleår i august 2015. Skolen lagde ud med et enkelt spor fra 0.-8. klasse, men er sidenhen vokset.

De nye lokaler på Gungevej og Høvedstensvej kan med relativt få greb tages i brug som de nye rammer for Hvidovre Privatskole og dækker skolens nuværende behov for klasse- og faglokaler. Det er dog en forudsætning, at der laves ny lokalplan for området. Hvidovre Privatskole er imidlertid helt indstillet på at hjælpe Hvidovre Kommune med det arbejde.

- Vi er helt indforståede med at bidrage med det arbejde, slutter bestyrelsesformand og medstifter af privatskolen Danni Heckmann.red

menu
menu