Hvidovre spiser sammen!

Hvidovre spiser sammen!

Unge og gamle - alle er inviteret til Fællesspisning på næste torsdag den 25. april kl. 18.30 i Bibliotekscaféen i Hvidovre

I et helt nyt samarbejde inviteres Hvidovres borgere til middag for at møde hinanden og glæde sig over et godt fællesskab. Initiativet er taget af Aftenskolen Fora, Hvidovre Madfællesskab og headspace i Hvidovre som et led i den landsdækkende kampagne “Danmark spiser sammen”, som Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag.

Fællesskab er den bedste kur mod ensomhed - og hvad er hyggeligere end at spise et godt måltid sammen? Det er tanken bag initiativet.

- Alle tre initiativtagere arbejder med fællesskaber, så det var nærliggende at gå sammen, smøge ærmerne op og invitere Hvidovre til fællesspisning, siger Inge Lindqvist, skoleleder i Fora og fortsætter:

- Ved hjælp af frivillige hænder og velvilje fra sponsoren K-Salat og fra Superbrugsen på Brostykkevej, kan vi lave et måltid af årstidens råvarer og invitere til fællesspisning - ganske gratis...

Alle kan være med til at hakke og snitte fra kl. 17.00 - eller de kan komme og spise kl. 18.30. Derefter ryddes op sammen.

Der er begrænset antal pladser, så man skal tilmelde sig på danmarkspisersammen.dk eller ringe til Fora på 36 78 83 30.

menu
menu