Hvidovre vindmølle rammer et nogenlunde årsresultat

Hvidovre vindmølle rammer
et nogenlunde årsresultat

Men der er brugt mindre strøm det meste af året, oplyser Hvidovre Vindmøllelaug I/S

Den andelsejede vindmølle på Avedøre har nu været i drift i 11 år, med ganske flotte resultater og pænt udbytte til de mange der satsede på ”at gøre en forskel” med deres medvirken i Hvidovre Vindmøllelaug I/S.

–​​​​​- Møllen har kørt upåklageligt med få stop på grund af almindelige serviceeftersyn, oplyser bestyrelsen. - Der har også været nogle vindstille dage og det har selvfølgelig indvirkning på produktion og afregningspris, men da vores afregninger er forskudt, har vi først det endelige resultat ca. midt i januar 2021. Bestyrelsen tror dog på, at vi trods alt rammer et nogenlunde resultat.

Brugt mindre strøm

– 2020 har jo også været en særdeles trist oplevelse, som vi nok aldrig glemmer, med den ubudne gæst covid-19, der som bekendt og desværre har lagt Danmark og resten af verden ned med alvorlige følger for samfundet og mange mennesker. Vi håber, at der snart er lys for enden af tunellen. Denne alvorlige situation har jo også indvirkning på vores indtjening, da der er brugt langt mindre strøm i det meste af året.

Vindmøllelauget måtte desværre aflyse interessentskabsmødet i april måned, men fik i stedet mulighed for at holde I/S mødet i begyndelsen af september, med behørig afstand. Der var 29 andelshavere tilstede.

Det kommende I/S møde er fastsat til den 15. april 2021 i teatersalen i Frihedens Idrætscenter, idet man håber, corona-krisen er overstået til den tid.

Interesserede kan finde mere information på hjemmesiden: hvidovrevindmollelaug.dk

m-

menu
menu