Hvidovreborgere har åbnet lysbutik i Rødovre Centrum

Hvidovreborgere har åbnet lysbutik i Rødovre Centrum

Lysbutikken ”Nordens Lys” er flyttet ind på førstesalen i Rødovre Centrum

Med sloganet “Alt under én hat” slog Rødovre Centrum sig, i tidernes morgen, på at være et butikscenter, der havde et butiksmiks, hvor man som kunde kunne finde alt dét, man lige stod og manglede.

Sloganet er siden erstattet, men tanken lever videre i bedste velgående. I dag har centret således specialbutikker, som en skrædder, en garnforretning, en osteforretning og senest en butik, der udelukkende sælger lamper.

Indehaverne af elfirmaet ElSec A/S, Hvidovre, Søs og Frank Eriksen, der også selv er Hvidovreborgere, har netop åbnet “Nordens Lys” på 1. sal ved det store vandur. Og i den 277 kvm store forretning kan kunderne nu finde den helt rigtige lampe blandt et stort udvalg af danske og udenlandske designklassikere som Louis Poulsen, Muuto, Gubi, Fritz Hansen, Le Klint, Normann Copenhagen, Philips HUE og Flos.

Der er kræset om butikkens indretning, der bedst kan betegnes som stilren med et tvist. Butikkens daglige leder Pernille Thrue, er ikke i tvivl om, at alle kunder vil blive forelsket i mindst én lampe, hvis de aflægger butikken et besøg og hun forsikrer, at der er lamper og belysning til enhver pengepung.

- Vi har de helt store ikoner som Poul Henningsen og Le Klint, men også det danske designmærke Muuto, som har et andet prisleje. Alle kan være med og alle fortjener en god og flot lampe, siger Pernille Thrue, inden hun fortæller, at det bestemt ikke er lige meget, hvilken lampe der hænger over spisebordet eller står på reolen.

- Når man køber en kvalitetsvare er det vigtigt, at kunderne ved, hvordan lamperne kan lyse alt efter behovet. Nogle kunder køber udelukkende lamper, fordi de har et flot design, men funktionalitet er helt afgørende. Lysets indretning i et rum har rigtig stor betydning for, hvilken lampe man skal vælge, men det kan vi heldigvis hjælpe med, siger Pernille Thrue.

Leg med lyset

I den store butik i Rødovre Centrum kan kunderne i ro og mag drikke en kop kaffe, mens de med telefonen samtidig kan lege med deres måske kommende lysende møbel.

Ud over de mange designklassikere sælger “Nordens Lys” nemlig også en ny serie af lamper fra Philips, hvor man direkte fra smartphone, bl.a. kan styre lysstyrken.

- Det er meget moderne, at man kan lege med lyset og vi oplever i højere grad, at kunderne efterspørger intelligente løsninger, når det kommer til lys, slutter Pernille Thrue.

menu
menu