Hvidovrepige hitter med smykker

Hvidovrepige hitter med smykker

Hvidovrepigen Stine Andersen Johansen er en ægte mønsterbryder, der trods en svær barndom i Hvidovre, præget af utryghed, manglende familiefølelse og omsorg, har formået at få succes med smykkefirmaet Stine A Jewelry.

Gennem det meste af sin opvækst var hun omgivet af skænderier, alkohol og psykisk vold. Det var en opvækst, der gav følelsen af aldrig at være god nok, og hun søgte konstant kærlighed og omsorg fra sit øvrige netværk. Stine kæmpede dengang med lavt selvværd – og det gør hun stadig den dag i dag.

Foruden sit store netværk af veninder knyttede Stine også tætte bånd til en ven af familien: sin reservemor. Hun lyttede, støttede og gav Stine den omsorg, hun savnede fra sine forældre og hos hende, fik Stine roen til at være sig selv og oplevede følelsen af ubetinget kærlighed.

- Nutidens børn og unge er vores fremtid. Derfor skal vi passe rigtig godt på dem og lade dem vide, de er elsket ubetinget. På grund af manglerne i min egen opvækst gør jeg alt for at skabe de bedste rammer for min egen datter. Jeg taler med hende og støtter hende i hendes kreativitet og skøre påfund og giver hende ubetinget kærlighed, siger Stine Andersen Johansen.

Samarbejde med Red Barnet

Derfor er hun bl.a. også gået ind i et samarbejde med Red Barnet med fire magiske smykker, hvor overskuddet går til Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn.

- Alle børn har ret til et godt liv fyldt med kærlighed, og Red Barnet gør et kæmpe arbejde for at hjælpe og styrke børn, der har det svært, siger Stine Andersen Johansen, ejer og designer i STINE A Jewelry.

Stine A, er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Hun holder i dag til nord for København i en smuk villa, som er omringet af natur med smukke, gamle træer og udsigt til en sø. Hendes showroom er som en legeplads med smykker over det hele, vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst med et hint af barnlighed i rammer på gulv og vægge. Der findes ikke et hyggeligere sted.

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Hun får løbende idéer til nye designs – de kommer endda til hende i hendes drømme, og når hun dyrker yoga. Sådan er det nok bare at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid bruges hendes entusiasme på at danse og male, når hun ikke kaster sine enorme mængder kærlighed på hendes datter og mand.

Man kan se et udvalg af Stine A's smykker hos Guld & Sølv Galleriet i Frihedens Butikscenter.

menu
menu