Hvidovres børn læser løs i sommerferien

Hvidovres børn læser løs i sommerferien

HvidovreBibliotekerne inviterer igen alle læsende og lyttende mellem 7 og 14 år til at være med i sommerbogen. Sommerbogen er et samarbejde mellem landets børnebiblioteker og biblo.dk

Sommerbogen er en del af Hvidovre kommunes sommerferietilbud “Aktiv sommer”.

Sommerbogen finder sted mellem den 15. juni og 25. august.

For at være med skal børnene læse eller høre tre bøger.

Når de har gjort det, skal de anmelde bøgerne på biblo.dk. De skal bruge deres uni-login for at komme ind på biblo.dk Det er det log in, de bruger i skolen.

På biblo.dk anmelder børnene de bøger, de har læst/hørt, printer deres læsekontrakt ud og afleverer den på børnebiblioteket.

Børnene kan også få en læsekontrakt. Den henter de på biblioteket.

Når de har gjort det, kan de få en gratis bog på enten Avedøre bibliotek eller på Hovedbiblioteket. Børnene kan vælge mellem alle de spændende bøger, som børnebiblioteket har indkøbt, På den måde får alle deltagende deres egen sommerbog.

Biblo.dk er folkebibliotekernes trygge onlinebibliotek og community for børn på 7-14 år. Sidste år skrev danske børn mere end 15.000 anmeldelser på biblo.dk.

- Vi håber at se rigtig mange læsende og lyttende børn på biblioteket i sommer og vi vil gerne hjælpe med at finde en god bog eller tre, slutter børnebibliotekar Torben Nymand.

menu
menu