Hvidovres håndbolddamer holder juleferie i toppen

Hvidovres håndbolddamer
holder juleferie i toppen

Førte 24-21 da der manglede 1½ minut, men sejren var ved at komme i fare

HÅNDBOLD: Efter en ganske glimrende halvsæson kunne de rødklædte HIF-damer med en rigtig arbejdssejr over Ajax hjemme i Dansborghallen sikre sig en flot topplacering i toppen af damernes 3. division.

Ajax blev sendt retur til Sydhavnen med et spinkelt etmåls-nederlag i bagagen, mens Hvidovre kunne juble over den niende sejr ud af 11 forsøg.

Lidt sjusk til sidst

- Det skete på trods af sjusk og lemfældige valg i afgørende situationer, erkender HIF-træner Kevin Arildtoft Moer.

Faktisk var Hvidovre-pigerne foran 24-21 med blot 1½ minut tilbage på haluret, og alligevel lykkedes det at fjumre bolden udover sidelinjen og føje yderligere stress til en forvejen hektisk afslutning. Heldigvis trak HIF det længste strå, og kan således glæde sig over en indsats, der samlet set er mere end godkendt.

Tilbage står nemlig kun de nøgne facts i tabellen, der viser, at Hvidovre-pigerne danser om juletræet på en flot 2. plads i rækken. Dertil kommer, at holdet i store dele af første halvdel af sæsonen har været ramt af skader på vitale spillere. I sidste spillerundes svære udekamp mod Næstved vendte en savnet Mie Ekman tilbage til holdet med en rigtig fin indsats, så p.t. mangler kun Helena “Gela” Henriksen at komme tilbage i omdrejninger igen efter et kompliceret brud på hendes højre hånd.

Helt overordnet har første halvdel af sæsonen budt på gode muligheder for at spille et nyt HIF-hold sammen, der består af både rutinerede kræfter og purunge spillere, hvor især Amalie Christiansen og Thea Borch Slot har demonstreret flot niveau. Førstnævnte var allerede sidste sæson en profil i rækken, og der er ingen tvivl om, at hun har trukket yderligere lag ind på erfaringskontoen og været en afgørende spiller i mange situationer.

menu
menu