Hv.IK-damerne hjem fra Sverige med point fra tophold

Hv.IK-damerne hjem fra Sverige med point fra tophold

ISHOCKEY: Hvidovres Ishockey-damer var første gang på isen i det nye år, da man søndag var en tur Karlskrona i Sverige, hvor DamEttan-topholdet ventede i en svær udebanekamp.

Hvidovre fik en drømmestart, da man vandt første periode 1-0, på mål af Line Sofie Ernst. Efter mange forsøg lykkedes det så svenskerne at få udlignet i starten af 2. periode, der også bliver periodens eneste scoring.

I kampens tredje periode kom målene så for alvor, Katrine Westmark skulle blot bruge et minut og 28 sekunder på at bringe Hvidovre foran 2-1, men hjemmeholdet fik hurtigt svaret igen til 2-2.

Mod slutningen af perioden fik man igen dramatik, da Karlskrona kom foran for første gang i opgøret, og så var det Hvidovre der skulle jagte igen. Fire minutter før tid kom udligningen så, da Sara Julie Røe Knudsen udnyttede et oplæg fra Line Sofie Ernst og sikrede det ene point til Hvidovre.

De to hold måtte derfor ud i overtime hvor det ikke blev til flere scoringer. Kampen skulle derfor afgøres på straffe, men desværre blev Hvidovre keeper Anna Sofie Friis den lille i den sidste duel. Friis havde ellers stået en kanon-kamp med en redningsprocent på 93% (56/60), og var en afgørende faktor for at Hvidovre kunne rejse hjem med det ene point.

Næste gang Hvidovre skal i kamp igen er den 16. januar ude mod Malmö Redhawks.

menu
menu