- Hvor verdener mødes sker der noget...

- Hvor verdener mødes sker der noget...

Ventetiden er ovre - HvidovreBibliotekernes efterårsprogram er nu på gaden!

Når man fra i dag kommer for at hente efterårets arrangementsprogram på sit lokale bibliotek, får man sig lidt af en overraskelse.

Det nye Oplev-program har nemlig skiftet karakter og udseende, så det ser meget mere indbydende ud. Programmet er desuden blevet større, og der er langt mere fokus på det visuelle og grafiske. Udover de mange arrangementer af høj kvalitet for alle aldre indeholder programmet også et særligt afsnit med afsæt i bibliotekernes efterårstema “Når verdener mødes”.

Når verdener mødes

Bibliotekschef Rebekka Kinimond Carlson beskriver bibliotekernes efterårstema således:

- Berøringsfladen; lige præcist dét punkt, hvor verdener mødes, er det vi kommer til at udforske på HvidovreBibliotekerne i løbet af efteråret. Fanges vores øjne af forskelle eller ligheder? Opstår der konflikter, nye erkendelser, eller sød musik i mødet mellem verdener?...

Og bibliotekschefen fremhæver endvidere nogle begivenheder, som kommer til at præge efteråret:

- Bliv for eksempel revet med af historien om Nordkaperen eller oplev det svimlende verdensrum og Berlinmurens fald samt internettets fødsel...

Som en del af temaet får bibliotekerne blandt andet besøg af Peter Øvig Knudsen, Leif Davidsen, Sofie Jama, Jakob Stegelmann samt Murakami-oversætteren Mette Holm. For børnene vil der blandt andet være en forrygende teaterforestilling ved navn “Spor af dyr” samt en jubilæumsfejring af “Lille Virgil”.

Kæmpen i dit liv

Udover efterårstemaet vil der være masser af øvrige aktiviteter og arrangementer for børn og barnlige sjæle, og her skal især Vestegnens Kulturuge fremhæves med en række sjove aktiviteter for hele familien. Blandt andet historisk skattejagt på Avedøresletten samt “Hvidovrefortællinger#2 - Kæmpen i mit liv”. En stemningsfuld og begivenhedsrig aften på Bataillionen i selskab med blandt andet borgmester Helle Adelborg og koncerter med Mette Nadja Duo og Trolska Polska samt foredrag med skaberen af de elskede kæmper på Vestegnen, Thomas Dambo. Denne dag, som afsluttes med et fælles fakkeloptog mod Quark Naturcenter og Bakke Top Trine, er arrangeret af Kultur & Fritid, Kulturrådet, HvidovreBibliotekerne, Bataillionen/FGU Vestegnen og Quark Naturcenter.

Man kan kigge forbi biblioteket og tage et program med sig hjem.

menu
menu