Hvorfor er de mon lukket og plomberet?

Hvorfor er de mon lukket og plomberet?

Flere steder i Hvidovre har vore læsere observeret at brandhaner er lukket og plomberet med plastikovertræk, hvad man naturligvis finder lidt urovækkende. Der er eksempler på såvel Nymarksvej i Avedøre og hjørnet af Idrætsvej/Svendebjergvej, – ikke langt fra plejehjemmet ”Svendebjerghave”.

Redaktionen har rettet henvendelse om denne observation til såvel Hvidovre Kommunes Vej & Park-afdeling og Hovedstadens Beredskab.

Ulrik Bjelbæk, ansvarlig for bygninger og materiel hos Hovedstadens Beredskab, oplyser følgende:

– Jeg har nu undersøgt henvendelsen vedrørende brandhaner i Hvidovre Kommune og har haft to mand til at køre rundt i Hvidovre kommune for at lokalisere de omtalte brandhaner. Vi har for nuværende registreret seks brandhaner der er ude af drift i Hvidovre kommune. Til information kan jeg oplyse, at vi i alt har ca. 740 brandhaner i Hvidovre Kommune. Så der er på den baggrund ingen borgere i Hvidovre, der behøver føle sig utrygge for at der ikke er vand til brandslukning.

– Vi kan ikke genkende billedet af flere brandhaner i et villakvarter, der skulle være ude af drift. Den omtalte brandhane på Nymarksvej har vi fulgt op på og den er nu udbedret. Vi var ved samme lejlighed rundt i kvarteret for at sikre at, der ikke var flere brandhaner, og vi kunne ikke finde flere lukkede brandhaner i området, slutter Ulrik Bjelbæk fra Hovedstadens Beredskab.

Lukket og plomberede brandhaner på henholdsvis Nymarksvej og hjørnet af Idrætsvej/Svendebjergvej.

Lukket og plomberede brandhaner på henholdsvis Nymarksvej og hjørnet af Idrætsvej/Svendebjergvej.

menu
menu