HVORFOR ER DER MON LUKKET FOR SPRINGVANDET?

HVORFOR ER DER MON LUKKET FOR
SPRINGVANDET?

Fint med kunstværkerne ved Medborgerhuset og på Hvidovre Torv, men hvorfor er springvandet lukket?, spørger OLE B. JENSEN:

Det er jo ikke alle der kan farte ud til de af borgmesteren anbefalede steder i kommunen (indlæg i sidste avis), og man har da også kunnet bemærke, at mange Hvidovreborgere, i de seneste, herlige sommerdage i juni, har nydt at sidde på de kommunale bænke ved Medborgerhuset og Hvidovre Torv.

Begge steder er forskønnet med et par kunstneriske og forfriskende springvand, men der er bare lukket for vandet, og dermed mister begge kunstværker noget af glansen og vel også deres formål. Især springvandskunstværket ved Medborgerhuset, vistnok skabt af den afdøde Hvidovrekunstner Ib Braun, er et ekseptionelt flot vartegn midt i kommunen.

Vej- og Parkafdelingen har tidligere oplyst, at man har lukket for disse springvand i vintermånederne og også i efteråret og det tidlige forår på grund af risikoen for frostskader.

Men det kan vel ikke være aktuelt lige nu, hvor vi har oplevret 20-30 varmegrader, så lad os dog få åbnet for vandkaskaderne og det hyggelige miljø disse to steder!

Med sommerhilsen

Ole B. Jensen,

- beboer i Lejerbo

menu
menu