HVORFOR GØR I DET MOD OS?

HVORFOR GØR
I DET MOD OS?

Urimeligt at tvangsflytte os til den kommunale hjemmehjælp, skriver skuffet Hvidovreborger:

Hvorfor, spørger jeg Hvidovre Kommune,- hvorfor?

Jeg har nu gjort det som kommunen har besluttet at jeg SKAL gøre senest 8. november 2019, nemlig at min leverandør pr. 1. februar 2020 hedder Hvidovre kommunale hjemmehjælp. Det er ikke mit valg, og det er under protest at jeg gør det - for hvis jeg IKKE gør det, gi’r Hvidovre kommune mig til Human Care. Det er beskeden til mig/os.

Da vi demonstrerede foran rådhuset var der bannere, skilte, der gjorde opmærksom på, at det ikke var et frit valg som vi har ret til. En reaktion fra os til jer politikere. Jeg ønsker ikke Human Care som leverandør, og Hvidovre kommunale hjemmehjælp har jeg tidligere valgt fra. At tvangsflytte mig bliver det ikke mere rigtigt af.

Der er også en anden deadline senest 8. november 2019, om ændringen vedr. vasketøjet som nu skal vaskes ude i byen pr. 1. februar 2020, - dette kan jeg ikke overskue, ej heller finde ud af. Jeg beklager meget. Om jeg er dum, ved jeg ikke, måske er jeg bare sendt til tælling af jer. Jeg ER brudt sammen, grædende igen igen.

Jeg afleverer selvfølgelig det jeg skal, under protest - også for denne deadline - men jeg har bedt om at få noteret at jeg måske/nok ikke kan overholde deadline 8. november.

Hvad vil kommunen så gøre ved mig?

Vælger de for mig? Jeg kan stadig ikke overskue, ej heller finde ud af det. Selvom de vælger.

Snak med andre om det: blev der sagt til mig i telefonen!! Hvordan hjælper det når andre også synes det er en dårlig handling. Jeg bor i almennyttig bolig, betaler for udgifter i forbindelse med vedligeholdelse m.m., også selvom jeg ikke bruger vaskeriet. Dette har været omtalt i Hvidovre Avis fornylig, - og det er tidligere taget af bordet to gange. NU er det så tredie gang kommunen prøver igen.

Vi er fortabt...

Jeg hører/sagt til mig: – Der er altid ændringer i livet vi skal forholde os til. Jo tak siger jeg, Det har vi li’som gjort HELE livet. Vi er jo de ÆLDRE nu. Måske synes I det er underligt - at jeg/vi nu ikke magter at der kommer så stor en ændring i vores daglige liv. Vi er fortabt, vi er taberne. Og det eneste vi ønsker er, at få vores liv tilbage, GetCare tilbage, og vores hjemmehjælpere tilbage. Min TRYGHED og TILLID er pist væk.

Kun vores 21 folkevalgte politikere kan ændre på det. Hvem er I? Ku’ det hjælpe jer at komme ud i praktik en uges tid - i vores virkelighed.?

Hvidovre kommune er grunden til mit sammenbrud - det skal jeg ikke ta’ medicin for.

21 mænd/kvinder - vore politikere - som der blev sagt til mig: Så må du henvende dig til politikerne?

JA - er det ikke det vi gør i Hvidovre Avis? Det hjalp ikke at demonstrere, hjælper vores “skriverier” i avisen heller ikke? Hvad gør vi så, hvis vi ikke kan “få hul igennem” til jer. Det kan godt være jeg/vi er brudt sammen, nogen har givet helt op - men vi slås stadig for vores liv. Et værdigt liv. Livskvalitet. Jeg slås for mit liv.

Handlingerne, husk det er dem vi alle bliver målt og vejet på. Der kommer altid et nyt valg. Er I virkelige ligeglade med os, med mig?

Det må da snart fremgå, at vores virkelighed ikke stemmer overens med jeres handlinger for os.

Livskvalitet. Værdig ældrepleje - Hvor er det, i alle de ændringer I har/har haft gang i?

Jeg vælger desværre at være anonym - jeg har mistet min Tryghed og Tillid.

Skuffet Hvidovreborger

menu
menu