HVORFOR SKAL VI LÆGGE PENGENE I ANDRE KOMMUNER?

HVORFOR SKAL VI LÆGGE PENGENE I ANDRE KOMMUNER?

Kommunen bør blive bedre til at ”brande” lokale virksomheder, mener CARSTEN PROVSTGAARD og TINA CARTEY HANSEN,(Kons):

Efter et hårdt år med Corona restriktioner, længes vi alle efter oplevelser. Når hverdagen forhåbentlig snart vender tilbage, vil vi fortsat støtte det lokale handels- og café/restaurationsliv, men ift. oplevelser kommer vi desværre til kort her i Hvidovre. Vi har et rigt foreningsliv, men når lysten til spontane aktiviteter som bowling, minigolf, biograftur, legeland, badeland opstår, så må vi til andre kommuner for at få behovet opfyldt.

Tænk på hvor mange penge og dermed arbejdspladser vi som kommune går glip af! Vi taler her om rigtig mange børnefødselsdage, familieaftener og dates der rykkes udenfor byen, og det skal vi ændre på! Vi Konservative vil sætte fokus på dette område og arbejde på at tiltrække aktører som ovennævnte her til byen. Når kommuner som Rødovre, Ishøj og Herlev kan, så kan vi også!

Forvaltningen skal ikke agere ejendomsmægler, men de lokale politikere og forvaltningen skal blive bedre til at brande Hvidovre overfor virksomheder, der ønsker at bringe fornyet liv til byen. I førnævnte byer er bygninger i erhvervsområder med fordel blevet ombygget til aktiviteter som personer i alle aldre gerne kører efter. Det skaber desuden liv i byområder, der ellers ligger øde hen om aftenen og i weekenderne. Måske også en model her for byen?

Vi ønsker at udvikle Hvidovre og vil arbejde på at vi borgere, også når det gælder oplevelser, kan blive i egen by!

Carsten Provstgaard

Tina Cartey Hansen

Kandidater til KV21

Det Konservative Folkeparti

menu
menu