- Hvorfor smider du dit skrald på vores vej?....

- Hvorfor smider du dit skrald på vores vej?....

Beboere på Bavnevej voldsomt generet af at folk henkaster affald

Folk har tilsyneladende ingen respekt for hverken naturen eller andre folks ejendom. Hos beboere på Bavnevej har de flere gange oplevet at folk har læsset affald af på vejen og ude foran deres have, i stedet for på genbrugsstationen. I sidste uge skete det igen.

- Vi bor på den lukkede del af Bavnevej, hvor der er en trappe ind til Langhøjskolen og Langhøjparken, her har vi faktisk oplevet det mange gange de seneste par år, fortæller beboerne. Så sent som i sidste uge, kunne de konstatere at det var sket igen: Nogen havde taget deres skraldeposer og smidt det ved muren.

Denne gang var der blandt andet tale om øl- og sodavandsdåser, pizzabakker og meget andet, og da man ikke en gang havde bundet knude på poserne, resulterede det i at fuglene havde været i dem, og så flød affaldet ude på vejen og inde i beboernes haver.

Beboerne har i rigtig mange tilfælde gennem årene ryddet op når det har været sket, men denne gang var lige dråben.

- Jeg har lige haft et længere sygeforløb, og er derfor hverken i stand til og vil heller ikke længere rydde op efter folk der, af lutter dovenskab, er ligeglade med andres veje og haver. Vi har derfor ringet til kommunen om de ville komme og rydde det op, men det er jo heller ikke i orden at kommunen skal bruge ressurser til dette.

Mest af alt er beboerne irriterede over at nogen får sig selv til bare at smide affaldet hos andre og på vejen. Hvis man havde gjort det på offentlige arealer og det var blevet opdaget, så havde man fået en kæmpe bøde, påpeger de.

Hvorfor det lige er på den lukkede del af Bavnevej, der bliver brugt som affaldsplads, er der ikke umiddelbart nogen forklaring på.

- For nogen er der måske for langt til genbrugspladsen, eller også smider de det måske fordi der ligger reklame/avis depot med aviser/reklamer indpakket i poser under trappen, eller også er det måske unge mennesker der har holdt fest og, hvor mor og far ikke må se hvor meget de har drukket, siger beboerne, der påpeger at det er dårlig opdragelse at smide affald.

Beboerne håber de kan råbe folk op.

- Det er da ikke i orden at smide affald hos andre. Det er da noget underligt noget. Jeg håber at folk får dårlig samvittighed og tænker sig om, før de gør sådan noget en anden gang, siger beboerne.

Fugle og andre dyr havde været i gang med affaldsposerne, så madrester og lignende flød ude på vejen.

Fugle og andre dyr havde været i gang med affaldsposerne, så madrester og lignende flød ude på vejen.

menu
menu