Hyldest til Bamse

Hyldest til Bamse

Hvidovre Musikråd byder Stig & Vennerne velkommen til Kometen 21. maj!

Stig Rossen og Vennerne er et dansk underholdningsband, der blev dannet i 2011 af Stig Rossen og de resterende medlemmer af Bamses Venner efter forsangeren Flemming Bamse Jørgensens død.

Stig Rossen & Vennerne lancerede i 2011 en række koncerter efter Flemming Bamse Jørgensens uventede død. Stig Rossen tilbød at medvirke til et par enkeltstående koncerter, der var planlagt før Bamses død. Efterfølgende medvirkede samme konstellation ved en stort anlagt mindekoncert for Flemming Bamse Jørgensen i NRGi Arena i Århus.

Gruppen synger udelukkende de gamle sange fra Bamses Venner som f.eks.Vimmersvej, Solen Skinner, Tænker altid på dig, Kongens Have, Alice, Hvorfor går Louise altid til Bal og mange andre. Stig Rossen og Bamses originale musikere leverer et enestående powershow og du kan glæde dig til et varmt og glædeligt genhør med de sange, vi alle kender, udført med respekt og musikglæde.

Koncerten finder sted i Kometen lørdag den 21. maj 2022. Barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 20.00. Koncertstart kl. 21.00.

Find billetter via hvidovre.dk/HvidovreMusikrad. Billetterne koster 195 kr. i forsalg og 215 kr. i dørsalg, hvis der ikke er udsolgt.

menu
menu