I SER OS NOK IKKE SOM MENNESKER!

I SER OS NOK IKKE SOM MENNESKER!

Hvidovre Kommune har gjort mig til "skrald", skriver "en borger":

GRUNDLOVEN, - jeg har lige set et TV-program i sidste uge om Danmark, i dette program omhandlede det Grundloven. Danmarks Riges Grundlov. Frederik den 7. i året 1849 5. juni Der blev sagt i tv - Borgerne er det vigtigste. Wauw hvor blev jeg glad.

Lige med et var jeg en BORGER i Danmark, i Hvidovre, jeg var et menneske igen.

I stedet for det “skrald” kommunen har gjort mig til. I har SKADET mig.

NU MANGLER JEG SÅ AT - Hvidovre kommune - gi’r mig mit liv tilbage, min dagligdag tilbage incl. det jeg er Visiteret til. Det hele, vasketøjet, sekunder, minutter, dage. Også GetCare og deres medarbejdere. Hvis jeg overset noget, vil jeg også have dette tilbage.

I har trods alt “stjålet” det fra mig. I kalder det sikkert noget andet.

Det kan godt være at Danmark, stat, kommuner har lavet så mange love, regler, cirkulærer så I til en hver tid kan sige I har overholdt lovene. Det bli’r det bare ikke mere rigtigt af.

Jeg har sendt bud efter et eksemplar af Grundloven. Så kan det blive min godnatlæsning.

Måske sku’ vi danskere blive bedre til at holde øje med hvad vores folkevalgte går og gør.

Eller har “vi” det for godt? Jeg vil gå videre med alt dette, f.eks. om der er grund for en politianmeldelse eller andet. Jeg nægter at tro, at dette er Danmark for os alle.

Jeg har læst i Grundloven at Danmark er et Demokrati, at vi har den evangelisk-lutherske kirke, Folkekirken . Der stod også at STATEN har tilsyn med kommunerne.

Os berørte, vi har nu i lang tid udtalt vores MISTILLID til jer. Vores tro på at I kan og vil gøre det godt for os kan ligge på et meget lille sted, husk: Borgerne er vigtigst.

Så: Med Grundloven i hånden, og måske Biblen også, kan Hvidovre kommunes, alle 21 folkevalgte politikere, sige overfor os, at de har gjort det rigtige??? SVAR udbedes

Jeg oplever ikke, jeg mærker ikke - at jeg er en Borger der er vigtigst, jeg har også svært ved at se Demokratiet i denne “grimme” sag.

Og hvor er Statens tilsyn? hvis denne “grimme” sag er godkendt af Staten, så gør det mig meget ked af det. Det er IKKE det Danmark jeg har levet mit liv for, så vil jeg helst lukke mine øjne og ta’ herfra hurtigst muligt.

Det er stadig u-menneskeligt, u-bærligt, hjerteløst og alle de andre ord der er skrevet tidligere. Jeg fatter ikke jer politikere, at I med god samvittighed - “sender mig på lossepladsen”. Personligt synes jeg ikke I klarer den opgave I fik af os ved valget særligt godt.

En Gave fik I af os BORGERE. Opgaven der følger med har I ikke klaret godt. I skader menneskene, os Borgere, det har I ikke fået retten til.

Jeg er en Borger.

menu
menu