Igen fisketure på Øresund for de unge 12-18 årige

Igen fisketure på Øresund for de unge 12-18 årige

Hvidovre Sport- og Lystfiskerforening igen klar med en god aktivitet

I forbindelse med de lokale “Aktiv Sommer”-arrangementer inviterer Hvidovre Sports- og Lystfiskerforening igen i år de 12-18 årige på fisketure med en stor kutter på Øresund.

- Sidste torsdag var det rigtig dårligt vejr og vandet var grumset, så det var lige før vi måtte aflyse, men så tog Skipper en rask beslutning og fik fat på en større båd, så vi kunne komme længere ud på havet - og medbragte madding til deltagerne så de kunne fange fladfisk, fortæller Allan Ribo.

Det foregår torsdage i sommerferien, næste gang er på næste torsdag den 18. juli og sluttelig den 1. august, alle dage fra kl. 8.00 til 16.00. Deltagerne bliver i lejet bus kørt fra foreningens klubhus på Bibliotekvej til havnen i Helsingør.

Om bord på fiskekutteren er der en stor kahyt, hvor deltagerne kan indtage den medbragte frokost, ligesom man kan købe eller leje fiskeudstyr.

Tilmelding/billetter til turene må bestilles og afhentes forud hos Hvidovre Sport, Hvidovrevej 158. Interesserede kan også få yderligere information på tlf. 36 75 13 15 eller via hvidovresport@hvidovresport.dk -

Jacob Lund Rasmussen med sin fangst, en hornfisk. Der er fisketur igen på næste torsdag.

Jacob Lund Rasmussen med sin fangst, en hornfisk. Der er fisketur igen på næste torsdag.

menu
menu