Igen i DM-semifinale

Igen i DM-semifinale

VOLLEYBALL: Efter en vanvittig kvartfinaleserie står Hvidovre, noget overraskende igen i en DM-semifinale efter at have slået Middelfart ud. Det skete efter tre tætte kampe.

Det har været en ”rutsjebane-sæson” for Hvidovre der ikke helt har kunnet levere det stabile høje niveau som sidste år, der gav det historiske dobbelt-sølv til klubben i såvel pokalen som DM. I denne sæson har man skiftet meget ud i truppen og på trænerposten og det har givet en naturlig ustabilitet.

Derfor så det også svært ud da man i kvartfinale skulle op imod ligaens nummer tre Middelfart, som man i de to første opgør skulle ud i fem sæt mod, hvor det over to kampe gav en sejr til hvert hold.

Derfor skulle de to hold ud i en tredje og afgørende match på Fyn, hvor det igen blev mere end bare almindeligt spændende i en slutspilsgyser der var "forbudt for børn".

Her måtte de to hold igen efter fire tætte sæt ud i et femte og altafgørende sæt. Her var det Hvidovre som havde den "roligste hånd" og vandt sættet 15-8, der betød at man var videre til DM-semifinalen.

Det var derfor en glad cheftræner Hvidovre Avis talte med efter kampen:

- Det var en helt sindssyg kvartfinaleserie med 15 sæt i 4 kampe og noget nær max-point, lyder det fra en glad cheftræner Morten Hjulmand.

- Vi har været lidt udfordrede med at få vores dygtigste serve til at fungere, men det lykkedes virkelig i den sidste kamp mod Middelfart, hvor vi også var rigtig gode til at finde vores to Tomasz Standczuk og Steen Sørensen.

I den seneste sejr over Middelfart viste Hvidovremandskabet stor moralsk styrke, - en ting der kan blive vigtig i de svære semifinaler mod Gentofte.

- Der er kæmpeforskel på at spille semifinale og bare kampen om 5-6 pladsen. Jeg syntes, gutterne viste stor mental styrke i tre ekstremt hårde kampe. Nu venter der så en ultra svær modstander i Gentofte, der vel kun har tabt 1-2 sæt i hele sæsonen. Det er et hold der også tæller vores tidligere profiler Ibrahim Alievski og Nicolai Houmann, så det er selvfølgelig et hold vi gerne vil slå, understreger Hjulmand.

Den første semifinale afvikles den 12. marts i Gentofte og den anden afvikles den 15. marts kl. 16.30 i Frihedens Idrætscenter. ka-ma

menu
menu