Ikke et eneste skud indenfor målrammen

Ikke et eneste skud
indenfor målrammen

Stadig mange spørgsmål efter Hvidovres 2-0 nederlag i Sverige

FODBOLD: Hvidovre tabte i weekenden fortjent til Landskrona Bois fra den tredje bedste række (1.div. syd), da de to hold mødtes på svenskernes træningsanlæg. Hjemmeholdet var en kval-kamp sejr fra at rykke op i Superettan, så det var ikke på papiret den allerskrappeste modstander Hvidovre stod over for.

Træner Per Frandsen startede igen op i en 4-4-2 med en diamant, mens Victor Anker vogtede mål. Forsvaret bestod af Magnus Fredslund, Daniel Stenderup, Mike Mortensen og Rasmus Louie Larsen. På midten spillede igen Christopher Østberg, Oscar Buch, Andreas Milner og Mikkel Nøhr, og helt i front lå Morten Nielsen og Marcus Lindberg.

Hvidovre fik en rimelig start på kampen, hjemmeholdet Landskrona levede meget på omstillinger. Landskrona var til gengæld effektive når de så havde mulighederne. Svenskernes første mål kom efter et indlæg fra HIFs venstre side, som ikke blev afvist godt nok. Bolden blev spillet til modsatte side, og her blev Andreas Milner snydt af en Landskrona-angriber, der trak bolden ind i feltet, hvor han kunne vælge imellem tre mere eller mindre frie medspillere, eller blot selv prikke bolden i mål, - og så var HIF bagud.

Efter målet så HIFs forsvars-/midtbanespil noget rodet og usammenhængende ud. Der var store problemer i opbygningsspillet nede fra bagkæden, hvor der var alt for mange opspilsfejl, der gjorde at man fik bolden lige i hovedet igen og havde store udfordringer med at få presspillet til at fungere.

Kort efter det første mål var den gal igen. Landskrona angreb mod et Hvidovre-hold der ellers havde masser af folk bag bolden. Alligevel kunne hjemmeholdet let spille bolden rundt om et meget passivt forsvar. Efter et par hurtige førstegangs-afleveringer endte bolden hos en Landskrona-spiller på kanten af feltet, der bankede bolden op i det korte hjørne til 2-0.

Mange udskiftninger

I pausen blev det byttet en del og man ændrede også formation til den mere velkendte 4-2-3-1, man oftest har spillet under Per Frandsen. Anker fortsatte i målet, Emil Vatani, Andreas Moos og Matti Olsen kom ind til Daniel Stenderup i forsvaret, Magnus Fredslund rykkede op på midten til Chrstopher Østberg, På kanter lå Oscar Buch og Lasse Brandt Hansen, og Mikkel Nøhr lå bag Aleksander Lazarevic.

Det nye hold gav et langt bedre udtryk end det man så i første halvleg. Aleksander Lazarevic var god i første presset sammen med Mikkel Nøhr, Magnus Fredslund var en god spilstation på midten. Man forsøgte at få vendt spillet og der blev lavet langt færre opspilsfejl fra bagkæden.

Det betød at spillet i 2. halvleg i længere tid foregik på Landskronas banehalvdel, og svenskernes farlige angreb blev minimeret. Desværre betød det ikke at Hvidovre var i nærheden af at vinde eller bare få scoret, - ikke en eneste gang i anden halvleg havde Hvidovre et skud inden for målrammen. <CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka-ma

Morten Nielsen

Morten Nielsen

menu
menu