Ikke flere undskyldninger, tak!

Ikke flere undskyldninger, tak!

Hvidovre kom under nedrykningsstregen, så nu venter der ”17 VM-finaler”. 2-0 nederlag mod Nykøbing FC

FODBOLD: Skader, uheld, dommerfejl, brændte chancer, en smal divisionstrup og andre undskyldninger kan ikke bruges længere. Fra nu af venter “17 VM finaler” for Hvidovres hold i NordicBet ligaen.

HIF havde søndag eftermiddag alle tiders mulighed for at for at holde kontakt midterfeltet med en sejr over Nykøbing FC. Men sådan gik det som bekendt ikke, og for at gøre ondt være gik alle andre resultater HIF imod. Man er med nederlaget isoleret i bunden sammen med FC Helsingør og FC Roskilde, der begge er ved at komme godt i gang.

Vi er nu halvejs i turneringen, så alvoren skal til at indfinde sig nu og her.

En ny rolle

Skader til Malte Kiilerich, Nicolaj Johannesen, Mohamed Diarra, Emil Vatani, samt en Thomas Sørensen der endnu er langt fra at være på 100 %, betød at man forsøgte sig med en noget utraditionel konstellation i midtforsvaret til søndagens kamp. Ved siden af Frederik Krabbe spillede den normale frontangriber Aleksandar Lazarevic. Han klarede faktisk den uvante rolle ganske fornuftigt, han vandt stort set alt i luften og slog nogle gode diagonale skift med sit venstreben. Det var skæbnens ironi at det var hans makker og anfører Frederik Krabbe, der efter seks mintutter begik en opspilsfejl, der gav hurtig omstilling til gæsternes Emil Holten, der først snød de tilbagestormende Lazarevic og derefter Fredslund og Østberg, inden han hamrede Nykøbing foran 1-0. Gæsterne havde flere gode muligheder, men det alternative forsvar klarede sig egentligt udmærket. Derimod virkede HIF’s offensiv lidt halvhjertet, troen og ærgerrigheden var svær at få øje på. Kim Aabech fik igen smidt nogle gode indlæg ind i feltet, men manden der lige dukker op og sender bolden i mål, var der bare ikke. Kun Louka Andreasens commandoraids på venstrefløjen udgjorde farlighed hos HIF, og man fik aldrig udnyttet at der ofte var 2-3 ude for at tage sig af ham.

Et kæmpe ”mord”

Efter 76 minutter opstod der så en meget kontroversiel situation lige ude for HIF’s bænk. Nykøbings Emil Holten kom med stor kraft og højt strakt ben ind i en tackling på Frederik Krabbe, der endte med at Hvidovrekaptajnen røg i græsset med store smerter. Det lignede et klokkeklar “mord”, der burde have været takseret til rødt kort. Men dommer Kasper Madsen (nok den hidtil svageste, vi har set i 1. division), lod spillet fortsætte, så Holten kunne komme ind i feltet, hvor han spillede bolden på tværs til Søren Christensen der lukkede kampen til 0-2. Store HIF-protester, også fra publikum, og det hele resulterede i et gult kort til Krabbe, der betyder karantæne mod Næstved på søndag.

Mod slutningen satsede HIF, bl.a. ved at sætte Aleksandar Lazeravic op i sin vante angrebsposition, - det gav en kæmpe mulighed til ham tæt under mål, men desværre gik afslutningen over mål.

Resultatet sendte HIF under nedrykningsstregen, og nederlaget bliver nødt til at være et “wake up call”. Vi er halvvejs i turneringen og holdet kan bestemt spille op med alle øvrige klubber, men kan ligeså vel tabe til alle. Mange tidligere scoringer imod og personlige fejl har kostet i de 16 første kampe; - det går bare ikke længere, hver kamp skal spilles som var det en VM finale, hver duel skal vindes som gjaldt det livet, for hver point tæller og dem har HIF bare smidt for mange væk af.

Frandsens mandskab har endnu ikke vundet på udebane, - en kedelig statistik der passende kan blive brudt på søndag mod formstærke Næstved. Men det kræver fight og vilje....ka-ma

Krabbes protester gav en advarsel!

Krabbes protester gav en advarsel!

menu
menu