Ingen ferie i Genbrugshallen

Ingen ferie i Genbrugshallen

Den populære hal har åben igen på lørdag

På lørdag den 3. august er der igen åbent i foreningernes genbrugshal på Høvedstensvej.

Og selv om det er ferietid, skal man ikke føle sig forladt i Genbrugshallens næste åbningsdag på lørdag, der er pudset og rettet til en god dag for de besøgende. Skal man tænke frem til den mørke tid, så er der udsalg af en portion loftslamper, kr. 50,- pr stk for de udvalgte. Blandt møblerne står en høj flot blank dragkiste med 7 skuffer, det ligner mahogni, er måske nøddetræ, tre fine broderede armstole plus en enkelt med høj ryg, et lille rokokobord, en gammel kiste med blomstermotiv, og en fin lille Bambusreol med tre skuffer i flet samt et gammelt tobaksskab med en skuffe.

Køkkenafdelingen rummer bl.a. en smart Kenwood el-dåseåbner med knivskærper, den hurtigste popcorn-popper, en Dole Yonanas ismaskine, laver is direkte, hvis man fodrer den med bananer, brugsanvisning med, porcelænskaffekander, antikke som moderne, holder på isterningerne, hvis man vil bruge dem til kolde drikke, tekander i porcelæn og stentøj, også til en enkelt kop, cocotter, ildfaste skåle med låg og meget andet.

I Skattekisten står en gammel KTAS-telefon - med håndsving, en lille dampmaskine, et par juleklokker (sig nærmer tiden), glas, bl.a. hedvinsglas med sort fod, og flere lidt specielle ting. I teknikken ligger et fint barometer, vistnok i messing, en stor halogenlampe på fod samt en hel del spil, både CD og DVD.

Småt elektronik - hvem har ikke stået med en udbrændt lille regnemaskine, defekt dørklokke eller andet lille stykke elektronik, uden at vide, hvad man skulle gøre med det, Genbrugspladsen er langt væk for så lille en ting, men nu er der mulighed for at aflevere den slags i Genbrugshallens åbningstid, så tag det bare med næste gang. Fjern batterierne, hvis det er muligt, de skal i posen hjemme ved skraldespanden.

Og så er der udsalg i mellemgangen, en del udsorterede varer er samlet sammen der.

Gamle briller - når man som vanligt ender i cafeen til kaffen, og hvor de nye bøger og plader flokkes, så husk de gamle briller, de kan lægge i en kurv, og kommer så, tilrettede og udmålte, svagsynede i Østafrika til gode gennem foreningen Østafrikas Venner.

Medlemmer af Country Music Club Avedøre har i månedens løb samlet og gjort rent på alle hylder og står nu klar til at betjene glade kunder.

menu
menu