Ingen lette kampe i pokalturneringen

Ingen lette kampe
i pokalturneringen

Avedøre hjemme mod Slagelse, og HIF skal til Brønshøj

FODBOLD: Man kan ikke påstå, at lodtrækningen til DBU’s pokalturnering var “flink” ved hverken Hvidovre IF eller Avedøre IF, da det forleden blev afgjort, hvilke hold de to lokale klubber skulle op i mod i Sydbank Pokalen.

Det blev hverken til en walkover eller klassekamp for de to hold i denne runde. Avedøre har godt nok hjemmebanefordel, men modstanderen er Slagelse, der sluttede på en flot 4. plads i kvalifikationsspillet i 2. division efter oprykningen sidste sommer. Kampen afvikles på Avedøre Stadion onsdag den 7. august kl. 18.00.

De kender hinanden!

HIF har heller ikke fået en af de letteste lodtrækninger til første runde, hvor et andet 2. divisionshold Brønshøj venter på udebane i Tingbjerg. Brønshøj, der sluttede på en 10. plads i oprykningspillet, har flere gamle HIF-kendinge på holdkortet, de to målmænd Kasper Vildfort og Oliver Korch, samt Casper Löween Jensen og Mads Rønne.

På HIF’s banehalvdel er der også et par spillere, der har haft en tid i “hvepsetrøjen”, nemlig Aleksander Lazarevic, Mikkel Nøhr og senest Oscar Buch, der blev hentet denne sommer. Så der bliver nok “masser af kampe” i kampen i det opgør?

Kampdatoen er onsdag den 28. august kl. 19 på Tingbjerg Ground.

Grunden til at den ikke bliver afviklet i perioden 6.-8. august, som de øvrige pokalkampe, skyldes nyt rullegræs på Tingbjerg Ground. Det nye græs betyder, at der ikke må spilles på banen indtil midten af august.

ka-ma

Aleksander Lazarevic har før spillet i Brønshøj.

Aleksander Lazarevic har før spillet i Brønshøj.

menu
menu