Ingen medaljer til HVSK-svømmerne

Ingen medaljer til
HVSK-svømmerne

Men alligevel det bedste DM-Å for HVSK i mange år, der viser at vi er tæt på de bedste klubber, siger træner Mads Gleasner.

SVØMNING: Det blev ikke til medaljer for Hvidovre Svømmeklub ved weekendens DM-Årgang i Aalborg.

- Men det er stadig det bedste DM-Å for HVSK i mange år, og det viser at vi er tæt på de bedste klubber i Danmark, siger træner Mads Gleasner

Det blev til en masse personlige rekorder og HVSK var virkelig tæt på at få en medalje. I alt blev det til hele seks finaler.

De bedste placeringer og flest finaler stod Lærke Dann Nielsen for. Hun blev nummer fire på 200 cr, fem på 400 cr og nummer seks på 200 ryg. Selvfølgelig havde man håbet på, at Lærke kunne få en medalje, men det var stadig et virkelig flot stævne af hende, Natacha Munch og Oskar Bondo Siegumfeldt svømmede også finale. Oskar blev nummer 10 på 200 ryg og Natcacha nummer 16 på 200 cr.

Stævne i Sverige

For juniorernes og seniorernes vedkommende så springer de sommerens DM over og deltager i stedet ved et stævne i Sverige. Årsagen skal findes i lukningerne af hhv. svømmehallerne i Avedøre og Friheden henover sommeren.

- Lukningerne gør det ikke er muligt, trods træning i Præstemosen, at opretholde samme træningskvalitet som vi kan resten af sæsonen. Derfor har vi valgt at springe DM over denne gang og i stedet fokusere på DM i kortbane i november. Nu kan vi afslutte denne sæson en uge tidligere og starte op med hård træning tidligere, siger Mads Gleasner.

En som også har imponeret i weekenden er klubbens masters-svømmer Jesper Lange, som ved et stævne i Hillerød svømmede under den danske rekord på 200 fly (i kategorien 50-54 år). Desværre tæller det ikke som dansk rekord, trods han slog den gamle rekord med hele syv sekunder fra 3.16,64 til 3.03,10, da kun tider opnået til masters-stævner kan blive registreret som masters rekorder.

menu
menu