Intimkoncert med Erik Grip

Intimkoncert med Erik Grip

“Velkommen i den grønne lund” er en af Erik Grips mest kendte sange. Men den danske trubadur har en lang liste af viser og gode historier med, når han gæster Hvidovre næste tirsdag den 21. maj.

Koncerten er en del af Risbjerg Kirkes 60 års jubilæumsfejring.

- Der bliver sat en lille scene op i haven bag kirken - og så fylder vi ellers op ved bordene indtil der ikke kan klemmes flere mennesker ind i haven, siger Lisbeth Munk Madsen, som er præst i kirken, som dog også pointerer, at det er vigtigt, at man tilmelder sig inden man kommer.

- Alle er velkomne, og man må gerne invitere venner og familie med til Risbjerg den 21. maj. Vi lukker for tilmeldinger, når vi har nået smertegrænsen på hvor mange vi kan sidde i haven. Så hvis man vil være helt sikker på en plads ved koncerten, så kan man melde sig i kirken allerede fra i dag...

Inden koncerten inviteres på en kop kaffe og efter koncerten bliver der grillet. Så der skal sættes god tid af til at være en del af havefesten i Risbjerg Kirke tirsdag den 21. maj.

Erik Grip er en af meget få danskere, der er blevet optaget som medlem af YTF. Den svenske forening for professionelle trubadurer, Yrkes Trubadurernes Förening, der i sin tid blev stiftet af Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerstrøm. Erik Grip Formidler historier og sange med indhold.

Erik Grip regnes for dansk visesangs Grand Old Man - og har i de senere år haft stor tilgang til sine koncerter, der bestemt henvender sig til det lyttende publikum og det er absolut ikke kedelige.

Arrangementet begynder kl. 14 næste tirsdag den 21. maj og det koster kr. 200,- incl. mad.

menu
menu