– Jeg bliver nødt til at ”trække stikket ud”...

– Jeg bliver nødt til at ”trække stikket ud”...

FODBOLD: Emil Vatani har valgt ikke at fortsætte karrieren i Hvidovre, selvom han først havde kontraktudløb til nytår.

Det skyldes ikke at den hurtige højre back har været utilfreds med at være i Hvidovre-truppen, – tværtimod, men arbejde og træningen i HIF kan ikke længere harmonere for den 29-årige Hvidovre dreng.

– Det er ikke med min gode vilje, jeg stopper i HIF. Men jeg bliver nødt til at tænke på at få tingene til at hænge bedre sammen. Jeg har mit fuldtidsarbejde ved siden af, og det hænger bare ikke sammen med træningstider og den træningsmængde der er i Hvidovre. Derfor er jeg tvunget til at ”trække stikket ud”, mens det stadig er sjovt, og finde en klub der passer bedre til min hverdag hvad træningstider angår, lyder det fra Emil Vatani.

– Men det har været en superfed rejse, jeg har været igennem de sidste 2½ år. Det er gode holdkammerater og menneskerne omkring klubben, det har været nogle dejlige oplevelser med oprykning og de overlevelser, så jeg kan kun sige, det har været en oplevelse at være med, så vist er det lidt trist, slutter Emil Vatani.

Emil Vatani startede i Hvidovre, kom senere til Avedøre, og derfra til Skovshoved, og endelig i januar 2018 tilbage til Hvidovre, hvor han var med til at rykke klubben op i NordicBet Ligaen.ka-ma

gf

gf

menu
menu