Jorden rundt på 80 dage

Jorden rundt på 80 dage

Hvidovre Teaterforenings næste forestilling er den musikalske komedie, der er særdeles frit efter Klein & Jensens “Jorden rundt i 80 dage”, - den opføres i Kometen/Medborgersalen på fredag den 11. oktober kl. 19.30.

- Jesper Klein og jeg spillede forestillingen op mod 200 gange, og samtlige roller blev spillet af os selv, siger Flemming Jensen.

- I denne nyskrevne udgave bredes det hele ud i større format, og vi udvider personalet, så der nu er fire skuespillere om de 52 roller...

Verdensdelene vil flimre forbi øjnene af de måbende tilskuere, mens vi med denne tour de force er vidner til et af de tidligste udtryk for globalisering. Vi møder spændende, fremmede mennesker af anden etnisk herkomst, der dengang føltes så charmerende, fordi de blev dér, hvor de var. Forestillingen er i farver - og vi garanterer, at der ikke vil blive spillet violin.

Instruktion og manuskript: Flemming Jensen. De medvirkende er Thomas Mørk, Jacob Morild, Lisbeth Kjærulff og Kim Hammelsvang

- Vi er glæder os til at se mange i Hvidovre Teater, til denne vanvittige og morsomme forestilling “Jorden rundt på 80 dage”. Forestillingen spiller som nævn på fredag den 11. oktober kl. 19.30. Man kan købe billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk - eventuelt kan man også prøve lykken i døren en ½ time før forestillingen og købe billet, lyder det fra teaterforeningen.

menu
menu