Julehjælp i Strandmarks Sogn

Julehjælp i Strandmarks Sogn

Menighedsplejen i Strandmarkskirken modtager ansøgninger fra alle, der hører til i Strandmarkskirkens Sogn i Hvidovre. Julehjælp kan søges den 6.-23. november 2018. Ansøgningsskema findes på hjemmesiden strandmarkskirken.dk eller kan hentes på kirkekontoret Strandmarksvej 38.

- Bor du i Avedøre, Hvidovre eller Risbjerg sogne, skal du henvende dig der. Julehjælpen er begrænset, da der naturligvis kun kan uddeles julehjælp for de midler, der i løbet af året er samlet ind til dette formål. Vi forsøger at hjælpe så mange, som vi kan, oplyses det fra Strandmarkskirken.

Ansøgningerne skal på grund af CPR-nummer afleveres personligt i kirken på nedenstående tidspunkter: Mandag mellem kl. 10 og 13, torsdag mellem 14-30 og 18, fredag mellem kl. 10 og 13. Der vil i dette tidsrum være en præst til at tage imod ansøgningerne og svare på de spørgsmål, man eventuelt måtte have. Ansøgning snarest og senest den 23. november.

Igen i år inviteres der til juleevent onsdag den 19. december kl. 16-18, hvor der jules og synges julesange. Julehjælpen bliver også uddelt den dag.

menu
menu