Juletræet ved rådhuset tændes på søndag

Juletræet ved rådhuset tændes på søndag

Traditionen tro er alle børn og voksne i Hvidovre velkomne til juletræstænding og julehygge ved Rådhuset og Hovedbiblioteket på søndag den 1. december

På søndag den 1. december bliver juletræet og julelysene ved Hvidovre Rådhus tændt, og som sædvanligt er alle velkomne til at være med. Selve juletræstændingen foregår kl. 16.30, hvor borgmester Helle Adelborg ønsker alle glædelig jul og det store juletræ og træerne ved rådhuset bliver lyst op med tusindvis af pærer.

Som optakt til juletræstændingen vil “rådhuspladsen” fra kl. 14.00 summe af aktivitet og julestemning. Her vil nemlig være et hyggeligt julemarked, hvor man kan møde foreninger og virksomheder, bl.a. Demensvenlige Hvidovre, Hvidovre Musikråd, Scandic Hvidovre, Hvidovre Bryghus og Stokholms Vinimport. I boderne er der mulighed for at købe gaver og brændte mandler, pynte sit eget honningkage-hjerte, og tage årets jule-selfie eller familiefoto i Julemandens Kane. Også brandmændene fra Hovedstadens Beredskab stiller op - denne gang med to af de store brandbiler. Hvidovrespejderne er også beredt med snobrødsbål og salg af glögg, kakao og æbleskiver.

Julesange med Christmas Carolers

I Teater Vestvoldens bus tager teaterchefen imod med en fantastisk nisse-juleudstilling. I løbet af eftermiddagen vil Christmas Carolers gå på scenen og synge dejlige julesange, og kl. 15.30 synger Gungehusskolens kor. Også Chapper fra børne-TV kommer forbi og spiller god julemusik.

Hovedbiblioteket åbner allerede kl. 10.00 med juleklip, godter og musik, og kl. 12.00-15.00 er der åbent i juledamens værksted. Her kan man lave søde små julelandskaber, ophæng og snemænd, juletræer og fine engle.

Pop-up julemarked

Rådhuset holder som sædvanligt åbent hus med forskellige stande og aktiviteter. I år kan man bl.a. igen besøge den hyggelige og populære kaninkravlegård fra daginstitutionen Solgården, hilse på borgmesteren, besøge Ønsketræet og give børnene på institutionen Hvidborg en ekstra julegave. Forskningsprojektet “Er du for sød” bliver bl.a. præsenteret af Sundhedsplejen og Tandplejen og FGU Vestegnen Hvidovre deltager med et lille pop-up-julemarked. Man kan også møde kommunens rengøringsfolk, høre om klimavenlig julehygge og madaffald, være med til klimakoordinatorernes gaveindpakning og nyde dejlige smagsprøver fra KommuneKøkkenet.

Søndag den 1. december er desuden sidste dag, man kan besøge Hvidovre-foreningernes julemarked i Kometen. Dette julemarkedet finder sted både fredag, lørdag og søndag.

Juletræet på Hvidovre Torv tændes også af borgmester Helle Adelborg, det foregår søndag den 1. december kl. 16.50.

Et af byens juletræer blev fældet på Kirkebroen i går mandag.

Et af byens juletræer blev fældet på Kirkebroen i går mandag.

menu
menu