Kæmpe ABBA fest i Danalund

Kæmpe ABBA fest i Danalund

Fødselsdagsfesten i Danalund holdes lørdag den 1. februar

Så skal vi til det igen, den traditionelle fødselsdagsfest i Danalund Ungdomshus løber af staben lørdag den 1. februar, og i år er det efter utallige efterspørgsler lykkedes at få gendannet Danalunds største succes nogensinde, nemlig det populære “ABBA - On The Road Again” show, som gennem en årrække kørte landevejene tynde og optrådte for over 300.000 glade publikummer til festivaller, byfester m.m. over det ganske land…

Nu er de igen samlet, og glæder sig til at fyre alle de største ABBA hits af på scenen i Danalund, og der bliver rigeligt at synge med på - “Waterloo”, “SOS”, “Gimme Gimme Gimme”, “Knowing me Knowing you”, “Does Your mother know”, “Dancing Queen” og mange mange flere… Gå ikke glip af at se, eller gense det populære show lørdag den 1. februar. Danalunds ABBA show startede tilbage i 1997 og lukkede ned i 2002, siden da har de været gendannet 3 gange med stor succes, og der har været hurtigt udsolgt i Danalund Ungdomshus.

- Det er rigtigt sjovt at vi nu har muligheden for at optræde med showet igen, vi stiller op med 5-mand i bandet plus gæstemusikere, de fire ABBA’er i front og tre korsangere, alle originale medlemmer fra da vi startede det i 1997, så det er et stort show, og der er godt gang i den, publikum har noget at se frem til, siger Lars Flænø.

Som sædvanlig er Danalund på den anden ende når fødselsdagsfesten skal holdes, den store bar er sat op i salen, scenen er udbygget, og der er pyntet op til den store ABBA fest. Der kan købes øl, vand og spiritus, og i køkkenet kan der købes Franske hotdogs, pitabrød m.m. Billetter kan købes i Danalund Ungdomshus, Bavnevej 5a, alle hverdage fra kl. 14.00 - 22.00. Billetterne koster 100,- kr. og kan kun købes kontant (ikke via mobilepay eller på kort).

Danalunds største succes ABBA - On The Road Again gendannes den 1. februar til fødselsdagsfesten.

Danalunds største succes ABBA - On The Road Again gendannes den 1. februar til fødselsdagsfesten.

menu
menu