Kæmpe rock & rul fest

Kæmpe rock & rul fest

Der bydes igen på et musikalsk arrangement i Frihedens Idrætscenter - Bobby Molino rocker lørdag den 12. oktober

Charlie’s Dinner & Dance og Restaurant Halvleg i Frihedens Idrætscenter byder endnu en gang på et stort musikalsk arrangement.

Lørdag den 12. oktober kl. 18.00 bliver der rocket og rullet i idrætscentret med Bobby Molino & the NutRockers.

50’er og 60’er-rocken har som bekendt stadig tag i et meget stort publikum, - naturligvis specielt mange fra den generation, hvor musikken blev en væsentlig del af deres ungdomsidentitet! Men kombinationen af en iørefaldende melodi, en takt, der kan danses til, og det rå maskuline udtryk, er stadig en slagkraftig cocktail - selv for et yngre publikum!

“Good old Rock’n Roll, with the real sound” er varemærket fra Bobby Molino & the NutRockers, der lige siden tresserne har spillet go’ gammel uforfalsket Rock’nRoll. Med Bobbys utrolige stemme og bandets forståelse og respekt for den “gamle lyd” - kan man her stadig få oplevelsen af at være tilbage til “dengang”, hvor musikken blev en væsentlig del af ens ungdomsidentitet, og man hørte sine “klassikere” for første gang.

- Det gibber stadig så meget i publikum, at man må ud og danse enten i en vild jitterbug, eller bare stå og “sjæle” til en af de mange skønne melodier fra dengang.

Bobbys stemme er stadig så “rå og ægte” som dengang han lå på hitlisterne, med goe’ gamle klassikere som “Hey Good Lookin” - “Hey Mama” og mange andre…

Ja, dengang kunne man udgive singleplader på vinyl... Op igennem 70’- og 80’erne turnerede Bobby & the NutRockers med bl.a. Chuck Berry, samt en masse andre store navne indenfor genren. - Og i “nyere” tid er det blevet til et par CD udgivelse med bl.a. Billy Cross som producer, og ikke mindst med Elvis’ gamle kor, The Jordanaires, der har medvirket på både egne numre, men også nogle gamle Elvis sange… Seneste album udgivelse er en live CD fra 2006, med en perlerække af numre, hvor man klart hører Bobby & bandets store alsidige repertoire, og ikke mindst numre man meget sjældent hører blive spillet og sunget “live”… Og derfor skal musikken også ses og høres “live” - da den har tag i både de ’gamle’ men så sandelig også de unge…

Bobby har typisk fem mand til at udgøre grundstammen i The NutRockers’, men udvider i særlige tilfælde med nogle af Danmarks bedste “sax & horns”…

Aftenen byder endvidere på underholdning med Jitterbug.

Dørene åbnes kl. 17.30 og velkomstdrinken serveres, hvorefter man går til bords kl. 18.00. Baren lukker kl. 01.30 og festen slutter kl. 02.00.

Billetter der inkluderer Restaurant Halvlegs lækre buffet, kaffe og kage á kr. 295,- + gebyr kan købes på billetto.dk.

Rock og rul i Friheden

Rock og rul i Friheden

menu
menu