Kan HIF få revanche for den store øretæve?

Kan HIF få revanche for den store øretæve?

FODBOLD: Selv om Hvidovre ligger nr. 4 i tabellen, kan den kommende kamp mod FC Helsingør godt betegnes som noget af en topkamp; – der er nemlig kun fire point op til FC Helsingør på førstepladsen, og herefter ligger HIF, AC Horsens og Lyngby alle med 47 point.

Hvidovres målmand Filip Djukic glæder sig til kampen fredag aften i Helsingør hvor man håber at kunne give duksene sæsonens andet hjemmebanenederlag.

–Vi har selvfølgelig stor respekt for FC Helsingør og det de har leveret i sæsonen, – og især på hjemmebane. Men der sidder stadig en kæmpe-ærgrelse efter det vi leverede i hjemmebane nederlaget på 4-0, så vi har en rigtig sult efter revanche, fortæller Filip Djukic

Den unge HIF-keeper ved at man ikke kommer sovende til tre point i Helsingør og håber at han og holdet kan levere deres bedste på fredag: -Vi ved det er en vanskeligt udebane, men jeg synes, vi er godt forberedt på hvad de kan. Men fokus er på os selv. Vi er ved at ramme vores niveau, og så har alle hold i rækken problemer med os. Så vi går klart efter at vinde deroppe. Vi får nok ikke en større mulighed for at spille os ind i oprykningskampen end ved en sejr, og jeg håber at rigtig mange af vores fantasiske fans vil tage turen fredag aften og give os den opbakning, vi har brug for, slutter Djukic.

Kampen spilles fredag aften kl. 19.00 på Helsingør stadion.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>ka-ma

HIF tabte 4-0 mod topholdet FC Helsingør – mon de kan vinde over toprivalerne i kampen på fredag?

HIF tabte 4-0 mod topholdet FC Helsingør – mon de kan vinde over toprivalerne i kampen på fredag?

menu
menu