Kan man have en fest uden alkohol?

Kan man have en fest uden alkohol?

Eleverne på Hvidovre Gymnasium & HF kunne i hvert fald sagtens, da de onsdag den 4. april blev overrasket med en surprise-fest på gymnasiet med DJ’s og alkoholfrie drinks.

Festen var en del af organisationen Alkohol & Samfunds landsdækkende kampagne for at sætte fokus på alkoholmisbrug, og de lokale initiativtagere til festen var Pulsen Hvidovre, TUBA, Headspace Hvidovre og Sundhedsplejen i Hvidovre. Budskabet? Man kan sagtens feste uden alkohol!

De lokale foreningsfolk havde i al hemmelighed aftalt med gymnasiets ledelse at få alle elever samlet i skolens festsal præcis klokken 12.30, hvor der så blev holdt et kort oplæg fra de lokale foreninger - som også havde stillet infoboder op i Salen - om alkoholmisbrug og om, hvor man kan få hjælp, hvis man selv eller ens nærmeste kæmper med at alkoholproblem.

Herefter blev der sat gang i musik, røgmaskine og servering af gratis, alkoholfrie drinks, mens eleverne enten kastede sig ud på dansegulvet, fik en snak med de lokale foreningsfolk i boderne eller nød deres ingefærshots og juice-forfriskninger rundt ved bordene.

menu
menu