Kendt skønhedsklinik åbner operationsstue i Hvidovre

Kendt skønhedsklinik åbner operationsstue i Hvidovre

Warberg Klinikken giver med ny lokation på Stamholmen klinikkens kunder mulighed for større kosmetiske indgreb i fredelige omgivelser

Nogle gange kommer skønhed med lidt hjælp.

I hvert fald er der flere og flere, der ønsker at “forbedre”, hvad der fra naturens side er blevet lidt slidt eller kan optimeres. Og kunderne, de vil gerne have let tilgængelighed og ro, hvis de skal have foretaget et større indgreb - så de let kan komme hjem igen bagefter.

Det er præcis derfor, at Warberg Klinikken nu har åbnet en klinik også i Hvidovre. På klinikken kan kunderne få foretaget et hav af kosmetiske behandlinger og kirurgiske indgreb, injektionsbehandlinger og anti-aging.

Warberg Klinikken er ejet af plastikkirurg Filipe De Medeiros, der er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2002. Han er speciallæge i plastikkirurgi og har siden 2006 beskæftiget sig professionelt med kosmetisk kirurgi, kosmetiske behandlinger og anti-aging. Warberg Klinikken på Stamholmen er den femte klinik i Danmark, men den adskiller sig fra de andre ved at den har sin egen operationsstue.

- Vi har oplevet, at det er vigtigt for vores opererede patienter, at de ikke skal direkte ned på en gågade bagefter, fortæller Filipe De Medeiros.

Større operationer

Klinikkens ledende sygeplejerske Lena Nørgaard bekræfter:

- Her på Stamholmen behøver vores patienter ikke bruge tid på at finde parkering eller på at skulle gå langt. Når de er færdige med deres behandling, kan de let komme til deres bil, fortæller Lena Nørgaard.

En væsentlig årsag til at Warberg Klinikken nu også har en klinik i Hvidovre er imidlertid også, at lokalerne på Stamholmen 193F gav mulighed for at etablere en operationsstue til de større kosmetiske indgreb som f.eks. en Mommy Makeover eller brystforstørrelse, fedtsugning, ansigtsløft eller øjenlåg for bare at nævne nogle af mulighederne hos Warberg Klinikken.

- Vi kiggede på 4-5 forskellige steder, inden vi besluttede os for at etablere os her. I København er lokalerne dyre, og det er svært at udnytte kvadratmeterne. Så her på Stamholmen kan vi så også køre lidt lavere priser, fordi vi ikke har så store udgifter til lokaler, fortæller Filipe De Medeiros.

Handler om tillid

Uanset hvilken behandling man kommer for at få hos Warberg Klinikken, så er både Filipe De Medeiros og Lena Nørgaard meget fokuserede på, at patienterne føler sig trygge ved at komme hos dem.

- Det, at vi er et lille sted, betyder også, at jeg som ledende sygeplejerske kender til alle vores patienter. Det er et godt set up, der gør vores patienter trygge, siger hun.

Fra klinikkens ejer og kirurg lyder det ligeledes, at tryghed og tillid er afgørende.

- Det handler naturligvis om tillid, når man skal have udført kosmetiske indgreb eller behandlinger, men uanset hvad man kommer for at få lavet hos os, så kan man regne med god rådgivning. Dels udfører vi rigtig mange forskellige kosmetiske behandlinger og indgreb og kan derfor vejlede og rådgive grundigt. Dels har jeg mange års erfaring og sørger hele tiden for at være up to date med de nyeste og bedste metoder, siger Filipe De Medeiros.

Han tilføjer, at han lægger vægt på, at en operation ikke altid er det bedste indgreb.

- Jeg vil aldrig anbefale en operation, hvis en mindre indgribende behandling kan have lige så god effekt, siger han.

Mange muligheder

Ud over de førnævnte typer behandlinger udfører Warberg Klinikken en lang række injektionsbehandlinger som f.eks. botox-behandlinger; belkyra, der injiceres i fedtceller og ødelægger dem; hyaluronsyre, der skaber fylde i ansigt og læber, samt en ny teknik, der hedder trådløft, som kan være et alternativ til et kirurgisk ansigtsløft. Dertil forventer Filipe De Medeiros, at nye metoder løbende vil blive introduceret på klinikken.

- Noget der er stort i udlandet er fat-graftting. Med fat-graftting suges uønsket fedt ud ét sted fra kroppen, derefter oprenses det, for så at sprøjte det ind et andet sted, hvor man ønsker fylde, f.eks. bryster eller bagdel, fortæller han.

I det hele taget er kosmetisk kirurgi et område, der interesserer ham meget.

- Kosmetisk kirurgi har ændret sig til at være noget, som er gået fra udelukkende at være rige mennesker til at alle får det gjort. Og vores kunder undersøger tingene før de kommer hos os. De ved hvad de vil have og de har store forventninger, slutter han.

key

menu
menu