Kentho VVS ApS kåret til Årets VVS’er (5+ ansatte)

Kentho VVS ApS kåret til Årets VVS’er (5+ ansatte)

Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte ”Oscar” statuette - “Smiley Håndværk - Din Garanti” blev uddelt for 7. gang til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

Folk stoppede op foran Cirkusbygningen, da den ene limousine efter den anden rullede op til den røde løber. Her blev håndværkere modtaget med blitzlys og snurrende Tv-kameraer. Ingen var ikke i tvivl om, at der var meget på spil denne aften til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

1.040 branchefolk fejrede det gode håndværk med gallamiddag, prisuddeling og show. Emil Thorup var aftenens vært og styrede slaget, der blev transmitteret LIVE på Facebook, så alle håndværkernes svende, kollegaer og familie, der ikke kunne få plads i den udsolgte Cirkusbygning, kunne følge med. Folketingets formand Pia Kjærsgaard kastede stjernedrys sammen med mange andre kendte som Bo Hamburger, Sepp Piontek, Kristian Hornslet, Paw Henriksen m.fl., der stod i kø for at uddele en af de 23 priser. De sjove indslag stod kultfigurerne fra slut 80’erne “John & Aage” for, da de styrede backstage transmittering, når der var show i salen.

En enestående oplevelse

- Det her er fuldstændig outstanding. Sådan lød de første ord fra en begejstret Thomas Rank, der er indehaver af Kentho VVS ApS, som for nyligt vandt kategorien Årets VVS’er (5+ ansatte) ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018.

Kentho VVS ApS får flotte ord med på vejen fra den professionelle fagjury, der sammen med kundernes anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, har gjort finalesejren mulig. Juryen lægger blandt andet vægt på, at VVS-firmaet har leveret en meget flot faglig indsats.

Titlen og de flotte ord skabte tydelig tilfredshed hos en stolt Thomas Rank, der dog husker at sende anerkendelsen videre:

- Jeg har det som om, jeg lige har løbet 10 kilometer. Det hele snurrer rundt, men det er en fantastisk følelse! Tusinde tak til alle kunder, som har stemt og til alle mine svende, der gør det fuldstændig fantastisk dag efter dag, siger Thomas Rank, der glæder sig til at bruge sin nyvundne titel til at skabe endnu mere succes for Kentho VVS ApS.

Håndværkerne fremmer deres kvaliteter

De gode håndværkere over hele landet gør en kæmpe indsats for at fremme det gode håndværk lokalt.

- Vi har netop kåret de bedste håndværkere i Danmark - og nu kan vi ønske Rødovre et stort tillykke med den ære det er, at have Årets VVS’er (5+ ansatte) beliggende i byen. Det glæder mig desuden at se, at håndværkerne, som gode forbilleder, inspirerer andre lokale håndværkere over hele landet til at optimere kundeservice til nye højder. Håndværkeren og byggebranchen kan være stolte af sig selv, og glæde sig over at vi nu på 7. år kan fejre de mange tusinde gode håndværkeroplevelser, der årligt bliver indberettet på vores anmelderside Anmeld Håndværker", udtaler Stifter af anmeld-haandvaerker.dk Peter Birkelund.

menu
menu