Kim Valentin er groet fast i 80’erne

Kim Valentin er groet fast i 80’erne

Når jeg læser Venstre-MF Kim Valentins indlæg den 18. marts 2020 føler jeg mig hensat til en tidslomme. Det virker som om 30 år er passeret uden at Kim Valentin har opdaget det. Kim Valentin render stadig rundt og nynner med på Gnags ”Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her” og tror at en lille glad dansker parat til at vifte med Dannebrog venter på at springe ud af maven på enhver indvandrer.

Så god er verden ikke, Kim Valentin – og jeg er dybt forundret over, at du ikke har opdaget det. Jeg er efterhånden også ganske overrasket over, hvordan Venstre kan rumme holdninger så forskellige som Jan E. Jørgensen og dine på den ene side og Mads Fuglede og Inger Støjbergs på den anden. Det er som at bede en 90-årig gå i spagat at have et parti, der spænder så vidt.

Kim Valentin giver i sit indlæg ikke et eneste konkret bud på, hvordan den integration af muslimer som ikke er lykkes i noget europæisk land i tredive år pludselig skulle lykkes i Danmark. Der er ikke andet end fromme ønsker og formaninger.

Hvis Kim Valentins linje er Venstres linje, så kan det borgerlige Danmark se frem mod at Mette Frederiksen kommer til at være statsminister lige så længe som Tage Erlander var det i Sverige.

Grænsen skal lukkes for asylansøgere, repatriering af udlændinge skal igangsættes, kriminelle udlændinge skal konsekvens udvises og danske statsborgerskaber skal forbeholdes udlændinge, der gifter sig med danskere og som i øvrigt består en lang række yderligere krav.

Kun på den måde kan vi fastholde et Danmark som fremtidige generationer af danske kan spejle sig i.

Kenneth Kristensen Berth

Fhv. folketingsmedlem for DF

Folketingskandidat

menu
menu