Kirkecafé i Strandmarkskirken

Kirkecafé i Strandmarkskirken

Tirsdag den 18. september kl. 14-15.45 vil Strandmarkskirkens nye præst Lene Skovmark under temaet ”Min livsvej i det kirkelige landskab” fortælle om sit liv, sin tro og sine mange oplevelser

- Jeg har altid været i bevægelse i min spørgen efter, hvad det vil sige at være kristen og hvad det indebærer at være kirke. Og hvem jeg selv er. Jeg er optaget af at tolke Jesu budskab i mødet med andre livstydninger, fortæller Lene Skovmark, som før hun blev præst arbejdede otte år i Afrika som sygeplejerske.

Udover sin deltids-præstestilling i Strandmarkskirken er Lene Skovmark retræteleder, underviser og meget andet - og har i mere end 15 år arbejdet med at udvikle kursustilbud og meditative gudstjenester for søgende mennesker uden for og inden for kirken.

Lene afholder retrætedage i samarbejde med menigheder, holder foredrag og giver åndelig vejledning samt holder workshops i kristen spiritualitet ud fra Kristuskransen i forskellige sammenhænge. I Strandmarkskirken er der i efteråret fyraftensmeditation med Kristuskransen over syv onsdage. Kristuskransen er en lille bedekrans opfundet af den svenske lutherske biskop Martin Lønnebo. De atten perler symboliserer Jesu liv og vores erfaringer på livets og troens vej. Det er Lene, der har taget initiativ til forløbet og også leder meditationerne.

Menighedskredsen arrangerer eftermiddagen den 18. september kl. 14.00. Kaffe og kage koster 15 kr. Kirkebil kan bestilles på Kirkekontoret på tlf. 36 78 20 06 inden kl. 12. Alle er meget velkomne til denne spændende Kirkecafé.

menu
menu