Kiropraktoren runder de 70 år

Kiropraktoren
runder de 70 år

Gunnar Meilstrup arbejder hver dag for at rette op på sine patienters skavanker – selv er han sportsmand med stort ”S”

En kendt og stadig meget aktiv Hvidovreborger, den lokale kiropraktor Gunnar Meilstrup, runder de 70 år på mandag den 16. maj.

Han har drevet klinik på Gl. Køge Landevej i Hvidovre siden 1980, hvor han arbejder hver dag for at rette op på sine patienters skavanker, så de er i stand til at være fysisk aktive. Gunnar Meilstrup “walk the talk” og er selv en yderst aktiv mand: Han dyrker masser af sport: spiller tennis 3 gange om ugen, løber, cykler og skal helst på ski med venner og hele familien hver vinter.

– Vi har altid været aktive i vores familie. Vi elsker at stå på ski og tage på aktive ferier. Min kone, Winnie, og jeg har begge taget dykkercertifikat og har dykket meget i Rødehavet – men også i Thailand og Caribien, siger Gunnar Meilstrup, hvis hustru også arbejder i den kiropraktiske klinik på Gl. Køge Landevej. Gunnar Meilstrup er opvokset i Hvidovre, hvor han boede på Tavlekærsvej med sine forældre og gik i 1. klasse på Strandmarksskolen og siden på Dansborgskolen.

Mødte sin kone i USA

Gunnar Meilstrup er uddannet kiropraktor i Los Angeles. USA lagde basis for Meilstrups karriere men også for hans ægteskab, da han faktisk mødte sin hustru i San Francisco i 1975. De havde mødt hinanden kort tre år tidligere. Men det var i San Francisco at lynet slog ned.

– Jeg boede i Los Angeles i knapt fire år, hvor jeg gik på los Angeles College of Chiropractic, og hun besøgte sine forældres venner. Vi lærte hinanden at kende og holdt kontakten ved lige via breve, indtil jeg vendte hjem til Danmark. Fire år senere – i 1979 – blev vi gift, smiler Gunnar Meilstrup.

Gunnar Meilstrups efterhånden 45 år i den kiropraktiske branche har gjort ham til en respekteret og efterspurgt herre, bl.a. med mange år både i bestyrelsen for Kiropraktorerne i Region Hovedstaden og i Samarbejdsudvalget under Københavns Amt og siden Region Hovedstaden.

– Jeg tillader mig at holde fri på dagen for at fejre med familie og venner, siger fødselsaren.

menu
menu