- Kom ud af busken og hjælp os mod Kolding...

- Kom ud af busken og hjælp os mod Kolding...

En appel fra Hvidovres sportschef Peter Lassen før fredagens spændende hjemmekamp, hvor ”sneen falder” allerede kl. 18.29

FODBOLD: Slutspurten i efteråret er sat ind og HIF har kun to hjemmekampe tilbage i 2019, hvor modstanderne er de to sydjyske tophold Kolding IF og FC Fredericia.

Fredagens modstander Kolding IF har taget NordicBet ligaen med storm og gjort det over al forventning, hvor man lige nu spiller med i toppen. Den gode stime blev faktisk grundlagt i sæsonpremieren mod HIF, der spillede langt under evne i 2-1 nederlaget, hvor man havde svært ved at bryde igennem Koldings solide defensiv, ligesom den farlige omstillingsmaskine voldte problemer.

HIF er et helt andet sted spilmæssigt 15 uger senere, hvor holdet med en god slutspurt kan lægge afstand til bunden.

Her håber HIF’s sportschef Peter Lassen at rigtig mange Hvidovre-borgere udnytter tilbuddet om gratis entre-samarbejdet med Hvidovre Kommune, og dermed hjælper drengene på vej:

- Helt ærligt, syntes jeg opbakningen har været lidt sløv her i efteråret, hvor tilskuergennemsnittet f.eks. har ligget på lidt over 900. Det burde i min verden ligge på det dobbelte med det flotte tilbud, vi i samarbejde med kommunen giver til kommunens borgere, og den indsats vore spillere yder mod højt betalte modstandere, udtaler Peter Lassen.

Så han håber meget på at folk kommer ud af busken fredag aften.

Kun et nederlag

Sportschefen har været godt tilfreds med resultaterne på hjemmebane, hvor HIF kun har tabt en enkelt kamp i efteråret, nemlig til topholdet Viborg FF, der vandt 1-0 på en sen scoring.

- Vi har to vigtige kampe tilbage i efteråret, og kan vi vinde dem, er tabellen lidt sjovere at se på i den lange vinterpause. Derfor håber jeg også at folk kommer ud af busken og bånder “Vild med dans” og tager konen med på stadion, og giver drengene den opbakning de fortjener, for de har sgu gjort det til UG på hjemmebane.

Sportschefen håber på et tilskueretal godt over 1000:

- Det er jo også, J-dag og vi håber at rigtig mange vil starte en festlig aften på stadion. I den forbindelse har vi fået en rigtig god aftale med Carlsberg om at “sneen falder” på Pro Ventilation Arena, - det glæder vi os meget til, slutter Lassen.

menu
menu