Komedien ”I Familien”

Komedien ”I Familien”

- teaterforestilling fredag aften i Kometen

“I Familien” er en overgearet generationskomedie, der slår klinger mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter.

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar, Poul og Jette, er højtiden præget af mislyd. Deres ønskejul er længder fra den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul og karrieresønnens familie, der har en meterlang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn, gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?

Familien er måske det vigtigste vi har, men idyllen kan let slås ud af kurs. Vi tror, vi er ens, men i dagens hyper-accelererende samfund lever vi mere og mere forskelligt. I FAMILIEN portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er som om generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer, og langsomt krakelerer julefreden.

Forestillingen opføres på fredag den 13. april kl. 19.30 i Kometen. Der kan købes billetter på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag kl. 10- 15, eller på hvt.billetexpressen.dk, - ligesom man kan komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.

menu
menu