Kommune, borgere og politi må sikre sommerglæden sammen

Kommune, borgere og politi må sikre sommerglæden sammen

Hvidovre Kommune med svar på indlæg: ”Lad os bevare sommerglæden ved Rebæk Sø”

I sidste uges Hvidovre Avis fortalte Linda Riber Olesen på vegne af beboerne på Immerkær 3-25 om natlig støj og oplevelser af uorden og hensynsløs adfærd ved og i Rebæk Søpark.

Det er desværre ingen nyhed, og vi forstår til fulde naboernes frustration. Vi ønsker, at alle borgere i Hvidovre skal kunne nyde Rebæk Søpark og de andre dejlige grønne områder, vi har. På gå-, cykel- eller løbeture, udflugter, til boldspil, familie-kom-sammen, som hænge-ud-steder og som naboer. Og sommerglæden kan vi kun sikre, hvis vi er sammen om det, og hver især gør, hvad vi kan. Som kommune kan vi desværre ikke gøre noget i forhold til parkering på en privat vej eller parkeringsplads. Vi kan heller ikke stoppe høj musik og fester i f.eks. Rebæk Søpark. Det er kun politiet, som kan det.

Vi har derfor været i kontakt med lokalpolitiet i Hvidovre, som er bekendt med situationen, og opfordrer borgere, der føler sig genereret af støj, uro mv. til at kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 114, mens det sker.

Vores SSP-folk og kommunens vagt- og sikringskorps er også orienteret, og sidstnævnte vil på deres aften- og natterunder hen over sommeren køre nogle flere ture op omkring Rebæk Søpark. De kan tilkalde politiet, hvis det er nødvendigt.

Vi vil opfordre parkens naboer til fortsat at ringe til politiet, hvis de er generet af støj, uro, høj musik, eller hvis der foregår ting i området, som gør dem utrygge. Og endelig skal vi som borgere - unge som ældre - blive ved med at huske på, at byens grønne områder er for alle, og at vi skal vise hensyn til hinanden, hvis sommerglæden skal sikres.

Venlig hilsen

Center for Trafik og Ejendomme Hvidovre Kommune

menu
menu