Kommunen har brug for social-eller sundhedsfagligt uddannet

Kommunen har brug for social-eller sundhedsfagligt uddannet

- Hjælp os med at hjælpe andre Hvidovre-borgere, lyder opfordringen fra Helle Adelborg

Hvidovre Kommune står ligesom andre kommuner landet over i en alvorlig situation.

- Vi kan komme til at mangle personale, særligt ældreplejen vil være udsat. Derfor beder vi nu folk, der måske arbejder med noget andet, men er social- eller sundhedsfagligt uddannet, om at hjælpe os i den kommende tid. Hvidovre Kommune har derfor nu oprettet en jobbank, hvor sygeplejersker, sosu-personale og andet sundhedspersonale kan melde sig, hvis de kan indkaldes med kort varsel.

- Vi står med en kæmpe udfordring, når vi skal sikre os, at vores ældrepleje kan fortsætte deres helt afgørende vigtige arbejde. Derfor har vi brug for, at alle, der har en relevant uddannelse og som kan starte hurtigt, melder sig på banen og hjælper. På den måde sikrer vi os, at vi også i den kommende tid kan hjælpe de Hvidovre-borgere, der har brug for det, siger borgmester Helle Adelborg.

- Er du for nylig gået på efterløn eller pension og har en social eller sundhedsfaglig uddannelse, har vi også brug for dig. Der er tale om job, der lønnes efter overenskomsten, dog er der særlige regler for studerende og pensionister/efterlønnere.

Du kan se mere og melde dig til jobbanken via hvidovre.dk.

menu
menu