Koncert og julehygge på Hvidovre Torv

Koncert og julehygge på Hvidovre Torv

- med Kulturforeningen HvidovreNord der byder på musik, julebasar gløgg og knas

På lørdag den 8. december inviterer Kulturforeningen HvidovreNord til julehygge i et 50 kvm stort opvarmet telt på Hvidovre Torv.

Her vil du med garanti kunne nyde god musik, julebasar med salg af juledekorationer, værtindegaver og julepynt - gratis varm gløgg, kakao og juleknas – alt det og mere, uden at fryse om fingrene.

Girls Club og juleknas på Hvidovre Torv

Kulturforeningen HvidovreNord ønsker at slutte året af med et sidste arrangement på torvet inden et nyt år atter banker på døren med dertilhørende nye oplevelser og arrangementer. Og hvad er meget bedre end at slutte året af med et hyggeligt julearrangement, hvor man kan komme gratis til koncert med de tre fantastiske damer fra Girls Club - Sara Broberg, Louise Høegh og Sahra da Silva. Hver for sig er de alle tre veletablerede solister, i det danske musikmiljø, med benene solidt plantet i hver deres musikalske lejr. Girls Club er også fristedet og legepladsen, hvor de tre veninder mødes til hygge og fest, med gode sange og masser af kor, i afslappet stil og akustiske rammer. Alt imens musikken spiller kan du købe juledekorationer, værtindegaver og julepynt ved Kulturforeningen HvidovreNord. Hvidovrespejderne har meldt deres ankomst på dagen, og står for udskænkning af god stemning, gløgg og kakao.

- Så kig ind forbi teltet på Hvidovre Torv, på lørdag den 8. december fra kl. 14.00-16.00 når Kulturforeningen HvidovreNord skyder julen ind på en overordentlig hyggelig måde med julegodter, julegospel, sødmefuld country og soul samt sprudlende evergreens.

menu
menu