Kongefamilie jonglerede og gyngede i trapezer

Kongefamilie jonglerede og gyngede i trapezer

Royalt besøg i søndags på Cirkusmuseet

Cirkusmuseets gæster og naboer fik sig søndag formiddag noget af et særsyn, da tre sorte minivans med tonede ruder kørte op foran museets hovedindgang. Museet har efterfølgende modtaget flere henvendelser om, hvem gæsterne var og afslører nu, hvad der var på færde: En royal familie fra Qatar på ferie i Danmark havde valgt at lægge vejen forbi museet. For ud af de mørke biler strømmede en flok friske børn, sikkerhedsvagter, barnepiger og flere familiemedlemmer.

På museet stod Signe Skov Pedersen klar til at tage i mod de forventningsfulde gæster.

- Vi har før haft royalt besøg, og har hver sommer besøgende fra mange forskellige lande, men det det var alligevel en anderledes stor oplevelse at få besøg helt fra Qatar, fortæller hun. De royale gæster, som bl.a. talte nummer fem i arvefølgen i Qatar, lagde ikke skjul på, at de var meget begejstrede for museet, og familien brugte ikke mindre end en time i salen til Cirkusleg, hvor de bl.a. jonglerede og gyngede i trapezer.

Den royale familie med følge nåede også et smut forbi museumsbutikken, inden de drog videre ud i det danske sommerland med favnen fuld af souvenirs og gode cirkusoplevelser.

menu
menu