Kr. Himmelfarts vandring

Kr. Himmelfarts vandring

Avedøre Kirke arrangerer tre vandringer af forskellig længde

På næste torsdag den 21. maj er det Kristi Himmelfartsdag. Som navnet afslører, bruges dagen til at markere, hvordan Jesus Kristus steg til himmels 40 dage efter sin død, Påskedag. Dermed forlod han sit menneskelige liv, og på samme tid efterlod han så også sine følgere uden tvivl om, at han i sandhed var - og er - Gud. Det er også det, der får Paulus til at skrive, at ”Selv om vi har kendt Kristus rent menneskeligt, så gør vi det nu ikke længere.” (2. Korintherbrev kap. 5 v. 16)

- Vi går en tur sammen

- På grund af uvisheden, om hvor mange vi overhovedet må være samlet til den tid, fejrer vi i år Kristi Himmelfart i Avedøre Kirke ved at gå en fælles tur. Faktisk går vi hele tre ture af varierende længde, hvilket betyder, at vi også får luftet alle tre præster. Hver især vil de gå i spidsen for hver deres gruppe, der afgår tidsmæssigt forskudt af hinanden fra Avedøre Kirke, og som alle sammen ender tilbage ved netop kirken, siger Rikke Strandgaard fra Avedøre kirke.

- Så skulle man være interesseret i at fejre Kristi Himmelfart med luft i håret, gå en tur og få set nogle af de savnede ansigter i menigheden, så er det bare med at få besluttet, hvilken distance, der vil være passende for én.

De tre afgange ser således ud:

• Kl. 9:00 går Birgitte en tur på ca. 10 km. Denne tur er for de, der har en masse krudt i benene.

• Kl. 9:30 går Mads en tur på ca. 5 km. Denne tur er hundevenlig. Altså er man velkommen til at tage Fido med, så længe man selvfølgelig også husker hundeposerne.

• Kl. 10:00 går Inge en tur på ca. 2 km. Den korteste rute er nok mest passende for alle de, der skal have rollatoren eller gangstativet med.

Husk mad og drikke

- Det vil være en god idé at medbringe en madpakke, en flaske vand, en kande kaffe, eller hvad man kunne få lyst til på sådan en tur ud i det blå. Selvom præsten er ansvarlig for ruten, må vi selvfølgelig alle være med til at opretholde en fornuftig afstand til hinanden. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig.

menu
menu