Kunst- og julemarked i Rytterskolen

Kunst- og julemarked
i Rytterskolen

- Jubiii….. nu er det snart jul igen! Det betyder jo hygge og samvær, men også at vi igen i De kreatives Klub har mulighed for at vise vores kreativitet og nye projekter frem igen ved vores traditionsrige juleudstilling i Rytterskolen ved Hvidovre kirke. Igen i år vil der være nye spændende ting - ja kom og se...

Sådan siger Jane Johansen, der fortæller at man igen på julemarkedet kan møde en række udstillere, bl.a.:

Inger - strik, huer, sokker, vanter, trøjer m.m., Hanne - strik, miljø-rigtige karklude m.m., Kirsten - pileflet, kurve, fade mm. og keramik, knapper, lysestager m.m., Lone - kræmmerhuse, smykker mm. af flettet cykelslanger, tasker syet af traktorslange samt strikkede halstørklæder, fine lysdekorationer m.m., samt Kirsten - foldede bøger, engle m.m., Jane - patchwork, dækkeservietter, tæpper mm. og hæklerier.

Alle er meget velkomne i de hyggelige, små lokaler på Rytterskolen, hvor der er gratis adgang, kaffe og te på kanderne, ligesom der også serveres et par æbleskiver.

- Ja en juletradition, som vi er meget glade for, og det vil glæde os at se både nye og gengangere. Så vi håber, man vil rive et par timer ud af kalenderen og komme og hygge med os. Tag gerne venner, familie og bekendte med - ja alle, der skulle have lyst, slutter Jane Johansen.

Der er åbent torsdag den 15. og fredag den 16 november, begge dage fra kl. 15.00 til 19.00, samt lørdag den 17. og søndag den 18. november kl. 10.00 til 15.00.

m-

menu
menu