Kurt og Kirsten

Kurt og Kirsten

Søndag den 16. september tyvstarter Hvidovre Teater deres 50 års jubilæumssæson med teaterstykket “Kurt og Kirsten” med én af “sønnerne” Henrik Koefoed og skønne Sonja Oppenhagen. Teaterforeningen byder forestillingen velkommen søndag den 16. september i “Kometen” kl. 16.00.

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres - og så skal de have taget et skilsmissebillede. Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv?

Er der noget der hedder lykkelige skilsmisser? Og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet? Forestillingen “Kurt og Kirsten” har både tragedie og absurd komedie i sig - og handler om kærlighed på godt og på ondt - og om at opdage hinanden påny. Forestillingen “ Kurt og Kirsten” er iscenesat af Jan Hertz.

Man kan købe billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk, man kan også komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.

menu
menu