LAD DET BLIVE ET JA – OGSÅ I HVIDOVRE!

LAD DET BLIVE ET JA
– OGSÅ I HVIDOVRE!

Man kan roligt stemme ja den 1. juni, skriver VIGGO FISCHER:

Et ja ved folkeafstemningen den 1. juni drejer sig om et nærmere samarbejde med de lande, som vi deler værdier med.

Det er egentlig ikke så kompliceret. I denne udmærkede avis kan vi komme til orde med alt muligt, også hvis man er uenig med dem, der har magten. Godt og vel en times flyvetid østpå, i Kaliningrad-enklaven eller i Hvide Rusland begynder områder, hvor der ikke er ytringsfrihed. Hvor almindelige mennesker ikke kan komme til orde, hvis de er uenige med magthaverne. Hvor journalister kan komme i fængsel.

Selvom jeg ikke vil betegne mig som nogen stor socialdemokrat, er jeg faktisk enig med de synspunkter, de værdier, som statsminister Mette Frederiksen fremsatte i hendes 1. maj tale. Det var fornuftige argumenter, hvorfor vi har gavn af stemme ja til at afskaffe det danske forsvarsforbehold.

Jeg vil tilføje, at det for mig at se betyder, at Danmark øger sin indflydelse i det europæiske samarbejde. På samme tid som vi fastholder vores nære forbindelser til USA og Canada. De argumenter, som det yderste venstre og det yderste højre kommer med, holder simpelthen ikke. Det er tankevækkende, at der denne gang er tale om et bredt samarbejde i dansk politik, med opfordringen til at stemme ja. Lad det ja blive så stort som muligt også i Hvidovre.

Viggo Fischer,

tidl. MF (kons.)

Ankermandsvej, Hvidovre

menu
menu